Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
Üdv mindenkinek!
Olyan amatőr vagyok, aki anno SLR-t használt, főleg manuális beállításokkal, semmi művészkedés vagy profi hajlamok, inkább csak események, utazások szép vagy érdekes pillanatok dokumentálása volt a cél.
Sajnos az utóbbi időszakban nem jutott időm és energiám fotózni, de azért (nagyon érintőlegesen) követtem az új, digitális világ eseményeit...Most érlelődött meg az elhatározás, hogy beszerzek egy viszonylag elfogadható masinát és újratanulom az amatőr fotózást.
Na, a konkrét kérdésem : mi a véleményetek az Oly E-PL3-ról?
Mert most akciós lesz a MM-ben, 14-42 kitobival és nagyon szimpatikus kis gép, igaz nem a legújabb cucc, de olvasgatván róla elégé jónak tűnik. DSLR-t nem akarnék cipelni....
Minden tanácsot hálásan fogadok..Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz schawo #16217 üzenetére
80 ropi.
Igen, tényleg nem egy kézbetervezett váz, de legalább kicsi.. Megfogdostam a boltban.
Minőség, tapasztalat?[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz schawo #16219 üzenetére
OK.
Még egy kérdés : milyen obikat lehet rá tenni a gyárin kívül? Bocsi, ha hülyét kérdezek.
Merthogy a kitobi nem tud makrót, ami fontos lenne ( legalábbis így vélem az adatlap szerint...Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz Lassú Víz #16222 üzenetére
Igen, ez félreérthető....bár mifelénk így mondjuk.
Természetesen "hülyeséget kérdezek" akart lenni.schawo: köszönöm a választ! Ha felmerül még valami, akkor a másik topikban érdeklődöm
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
Szerintem ebből a sorozatból is érdemes keresgélni.
( Én is most tanulom újra a filmes gép után... )[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
Már sokadszor linkelem ( igaz nem ide, hanem az illetékes topoikba ) :[link].
Csak mert sok a legenda a kitobi körül....Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz Tin_Shield #20562 üzenetére
Így van, optikailag teljesen ua.
Mondjuk a stabi nem hátrány....de jó fénynél szerintem használható ( bár én lecseréltem egy 18-135 stm.re ).Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
-
szp1
addikt
-
szp1
addikt
semmi
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
-
szp1
addikt
válasz #31733248 #27476 üzenetére
Csalsz. Mesterséges megvilágítás, 3200 ISO. Tedd át 200 ISO-ra és természetes fényre.
Ez olyan, mint a statisztika : mennyit elljen a disznó...Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs