Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen gépet tartanátok megfelelőnek az igényeimhez. Sokat kerékpározom és szeretném a tájat megörökíteni, ami lehet erdő, hegy, város, stb. Mellette szabadtéri rendezvényekről dokumentációs céllal kéne képeket készítenem. Ezt sokszor esti vagy akár éjszakai időpontban. Ezek mellett nagy ritkán csinálnék vele egy-két videót is, ahol értékelném a jó minőséget, de azért összességében az állóképeken lenne a hangsúly. Használt eszközben gondolkozom, szóba jöhet ebay is. 60 ezer Ft lenne a keret elsőre, később költhetek még obira, ha beválik a dolog. A hordozhatóság előny, de nem kiemelt szempont. Én eddig Panasonic G3 kitben gondolkodtam, nektek van jobb ötletetek? Előre is köszönöm a válaszokat! -
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Céges rendezvények, események megörökítéséhez kéne fényképezőgépet választani 500 ezer forint körüli árkategóriában. Tudnának adni pár ajánlást? Egy nagyobb átfogású obiban lenne érdemes gondolkozni (pl 18-135) vagy érdemes mellé mondjuk egy fényerősebb fix fókuszú darabot is beszerezni a beltéri eseményekhez? Ismerős ajánlotta a Canon 850D vázat EF-S 18-135 obival, ez a szett még a keretbe beférne, megfelelő lehet? -
DanielLong
senior tag
Azért vetettem el a Sony-t, mert videózás nem igazán lesz és a kics és összezsúfolt kezelőszervei sem tetszenek. Marad szerintem a Canon 850D, a Canon R10 kisebb lenne, de a méret nem probléma. A Canon RP túl drága, a Fuji X-S10-hez nincs olcsón objektív, Olympust elvetettem, mást nagyon nem láttam. Ha még lenne, esetleg egy Sony A7II érdekelne, de az se mai csirke már.
-
DanielLong
senior tag
Köszi a részletesebb véleményt, megfontolom még egyszer.
Mr. Csizmás: Tudnál linkelni olcsóbb nagy átfogású darabot? Nekem a Fuji tetszene, csak pont ilyesmi üveg nem volt hozzá. Az volt az érzésem a teszteket nézve, hogy fényképezésre ebben az árban talán az X-S10 lenne a legtutibb.
-
DanielLong
senior tag
válasz DanielLong #58138 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből:
Szóval a Fujihoz tudtommal Fuji X bajonettes obi kell, abból a legolcsóbb típus ez lenne: LINK 18-135mm 360ezer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest