Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz jjeahh #17396 üzenetére
Teljesen átlagosan használnám. Keretek közé szerencsére nem vagyok korlátozva. Azért is gondoltam , hogy ebbe a KIT-be kéne megvenni , mert gondolom ez az OBI többnyire lefedi az általános használatot...
Csak , azt nem értem, miért nem találok INFÓT, illetve írnak valami infót ezeken az oldalakon erről az OBI-ról (amit adnak ugye hozzá)[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz HollyBoni #17402 üzenetére
Figy még annyit segíts, hogy itt
több verzióba van a a G6H, G6X, G6K. Ezek között van valami érdemi különbség ? Mért mi ugye a G6H-ról beszéltünk, ahhoz van a 14 - 140mm-es OBI.
Illetve most kapcsoltam, hogy ezek nem is DSLR gépek, ha nem MILC-ek ?
Illetve szerinted a GH3, ami jól tudom DSLR ? Az többet tud annyival , hogy inkább abban gondolkozzak ? Bár az nem valami olcsó :/
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz schawo #17410 üzenetére
Most már tudom Tehát, akkor lényeges különbség nincs köztük.
Azt nem tudom, hogy a DSLR vagy MILC-et érdemesebb venni. Ugyanis úgy vagyok vele, ha már veszek, akkor próbálom a legjobb megoldást megkeresni, de az is tény tök általános fotózásra használnám a masinát nincs, semmi konkrét téma, meg persze a videó felvétel is fontos. Na most , ha jól tudom a DSRL gépek viszont nem nagyon brillíroznak videó felvételben...
Nos, akkor MILC vagy DSRL érdemesebb?
(#17409) jjeahh: OKé. thx !
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz Stauffenberg #17412 üzenetére
Nos, a helyzet az , hogy a méret meg a súly, annyira nem zavar, ha mindössze ennyi a lényeges különbség ,illetve a pénz a rendszer kiépítésére, akkor maradok ennél a variációnál.
Ezzel az OBI kérdés szerintem meg van nekem oldva egy időre. max a táskát meg a memkarit+olvasót kell még megvennem, bár ezeket a DSRL-nél is meg kéne, ez már nem kiadás...
Ami a lényeg: Ennyi a különbség, akkor nem is kérdés, hogy a MILC-et választom. Én azt hittem lényegesen erősebb az eltérés a 2 kategória között, mint a súly-méret-kompaktság-pénz.
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz schawo #17426 üzenetére
A G6-ot abban a variációban találtam meg az edigi oldalán 14-140-es obival, azért úgy néztem.
(#17425) HollyBoni: OKÉ be is fejeztem
(#17427) Stauffenberg: Igen ugrálok, mert nincs kifejezetten kategória , amihez ragaszkodnék. Mindössze, annyi, mint írtam is, ha már veszek és rászánom magam, akkor próbálom a lehető legjobb megoldást kihozni a pénzemből... Mindenesetre a D5300 kilőve Már csak a 70D-vel szemezgetek
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz HollyBoni #17429 üzenetére
Egyenlore csak siman hobby szinten. Nyaralaskor+kirandulas+csalad. Tehat total hobby szinten hasznalnam. viszont nem tartom kizartnak hogy jobban rakapok majd az izere, azert is akarok ugy gepet valasztani, hogy kesobb ne kelljen varialnom... Bocsi az ekezetekert tabletrol vagyok.:-)
3njoy the Lif3
-
veterán
-
veterán
Köszi mindenkinek!
Nos az említett gépek közül, nekem ez szimpatikus, részben külsőleg is...
Viszont kéne hozzá egy OBI is , ami általánosságban megfelel minden célra, ha van egyáltalán ilyen Meg legyen benne képstabilizátor, pontosan nem értek hozzá, de ha jól tudom az elég fontos szempont...
THX!
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest