Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz crazyzozy #1189 üzenetére
A kollégák szerintem nem jól tudják! A Samsung elvileg jó, ennek utánaolvastam már, a tv USB portjára tudod dugni és így onnan lejátszani a média tartalmakat, én is ezen agyalok!
A kérdés csak az, h mivel nincs az írón optikai audio kimenet, milyen hangot produkál?! Ha USB pendriveról játszom a filmet, akkor ha az rendes 5.1-ben van, úgy is adja át a tv optikai kimenete a hangfalszettnek. DE ha pl. a PS3-t bekötöm HDMi-vel a tévébe és onnan, a tv optikai kimenetére kötöm a hangfalszettet, akkor az nem viszi át a hangot, hanem ilyen ál-5.1 lesz belőle. Ezt azért próbáltam, h spórolni tudjak a kábellel, h ne kelljen a tévének, ps3-nak és xboxnak is külön kábel, de sajnos nem jött össze. Mindegyikhez kell külön kábel, ha rendes 5.1-et akarsz!
http://nonstopmobil.hu/negyretegu-lemezt-is-ir-a-samsung-mobil-blu-ray-iro-20110916.html
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest