Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricinus13

senior tag

Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem az alábbi szempontok alapján:

1.Mekkora összeget szánsz rá?
    Maximum 25.000 Ft
    2.Használt szóba jöhet?
    Inkább újban gondolkodom, apron amúgy sincs túl nagy választék.
    3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
    Gagyi gumis, szeretnék egy komolyabb darabot.
    4.Mire használnád a billentyűzetet?
    Játék/internet böngészés/ MS Office.
    5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
    Mechanikus.
    6.Van konkrét modell ami tetszik?
    A CM CK550-et néztem, de nem ragaszkodom hozzá.
    7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
    Mindenképpen magyar.
    8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
    Ezt még magam sem tudom, eleinte ragaszkodtam a teljeshez, de egyre inkább azon vagyok, hogy nem feltétlen kellenek a numerikusak(ettől még lehet teljes, de ha valami nagyon jó TKL ajánlat van akkor az is jöhet)
    9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
    Média gombok ha lennének az előny lenne, de nem létszükséglet. Világítás vagy fehér vagy RGB, csak pirosat illetve olyat ami minden színben világít egyszerre nem szeretnék. Valami egyszerűbben kinézőt/letisztultabbat keresek, a csicsás gémer lószarokkal kíméljetek légyszi. :DDD

• ricinus13

senior tag

válasz vacs #50144 üzenetére

Ugyan én nem szakértő, de egy barna CK550 tulajdonosa vagyok. Nagyon hangos, még a barna is, kattog rendesen, ez engem nem zavar, sőt, de a körülötted lévőket biztosan fogja. Emellett kipróbáltam ma az említett Trust-ot, nekem kicsit gagyinak tűnt a CK550-hez képest, nem vészes, de azért érezhető a különbség. Viszont csendes. Ugyanakkor ha jól tudom akkor a CK550-ből is van piros kapcsolókkal szerelt. Remélem segített egy kicsit :)

• ricinus13

senior tag

válasz vacs #50155 üzenetére

Nem tudom mennyire van neked közel de BP-en az Allee-ban a Bestbyte-ban van kiállítva egy jó pár billentyűzet. Ha nem is pont azok vannak amik neked bejönnek, azért meg tudod nyomkodni őket. Nekem egyértelműen a piros kapcsolósok voltak a legcsendesebbek, a kék a leghangosabb a barna meg a kettő között valahol.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés