Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crabface
senior tag
válasz bardati #38289 üzenetére
A 20 eurós Victsing-en is sokkalta kellemesebb gépelni, mint a membrános vagy az ollós billentyűzetemen. Legalábbis nekem... ez természetesen egyéni preferencia, hogy kinek mi az ami kényelmes.
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
Domonkos
Ármester
Persze. Tapasztalataim szerint aki minel tobbet gepel, az annal igenyesebb a billentyuzetere. Persze vannak kivetelek, de ezt ne firtassuk.
Viszont badarsag azt feltetelezni, hogy egy draga billentyuzet minden nala olcsobbnal jobb lesz. Ez egyreszt azert nem igaz, mert egyes gyartok/forgalmazok kepesek hatalmas felarat elkerni a "gemer ficsorokert", masreszt meg azert mert ahany ember, annyifele izles.
Ha te nem erzel kulonbseget koztuk, akkor legalabb olcson meguszodGender of electrical connectors is defined by the pins.
-
nyunyu
félisten
Milyen billzet után most milyen mechával próbálkozol?
Mechán belül is vannak lényeges, gépelési élményt nagyban meghatározó különbségek.
Pl. kupak vastagság, kapcsoló típusa...Kupak anyaga szerintem nem olyan fontos: mostani világos Cherryk vékony PBTje ugyanolyan szar, mint a ránézésre kettétörik OEM ABS kupakok, max abban van különbség, hogy az érdesebb felülete miatt nem csúszik.
Hangban, nyeklésileg ugyanolyan rossz.Bezzeg a vastag ABS vs vastag PBT-ben nem tudok egyértelműen dönteni, nekem jobban tetszett az OG Cherry szettem az enjoyPBT helyére felhúzva...
(Lassan kénytelen leszek szerezni egy MX 1800 kompatibilis doubleshot GMK szettet, de egy 9009 R2 erősen félhavi minimálbér jellegű. )
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Én csodálkoznék, ha lenne olyan ember, aki nem érzi.
Mármint ha van rá időd, fogj egy oldalnyi nyomtatott szöveget, meg 100 random embert az utcáról és gépeltesd be velük 2.500 Ft-os kommersz membrános billentyűzeten, meg valami normálisabb fajta mechanikus billentyűzeten.
Sztem kb ugyanannyinak fog jobban tetszeni a membrános, mint akik szívesebben esznek vékony, hajlékony, tompa műanyag evőeszközökkel, mint rendes késsel és villával.
Parasztvakítás faktor egyébként mindenképpen van benne, túltolják a marketinget mint minden más terméknél, de azért van mögötte egy valós különbség is. Felhasználástól függ, hogy az kinek éri meg az árat. Ha évente kétszer barkácsolsz, felesleges rendes kalapácsot venned (nekem is 1000 Ft-os van, és minden igényemet kielégíti).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ukrajnai háború
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASUS notebook topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok