Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
meili
tag
válasz sumsang #170638 üzenetére
Inkább belinkelem a korábbi Ceed alkus hozzászólásomat, abban elég jól összeszedtem mindent.
Ami nincs benne: készletről vettem kocsit, december 19.-én fizettem be az előleget, és ha minden jól megy, péntek este tudom átvenni. Azért ilyen sok, mert a központi raktárban volt, és az ünnepek miatt csak most hétfőn szállították oda a szalonba. Továbbá azt mondták, hogy a beszállítás után 2 nap, amíg a számlázáshoz szükséges papírokat megkapják és plusz 2 nap az okmányiroda. Szóval ha már ott van a szalonban, akkor elég az okmányirodára várnod, de először biztosítást is kell kötnöd, és utána tudják csak elindítani a forgalomba helyezést. Én megtettem mindent, amint lehetett, de lehet, hogy így is csak jövő héten kapom meg.
Egyébként elméletileg ha nem készletről veszed, akkor 2-3 hónapot kell várnod, de nekem azt mondták, hogy az 1.4 T-GDI annyira népszerű lett, hogy ott akár az 5 hónapot is eléri a várakozási idő.
-
kisza25
félisten
válasz sumsang #170961 üzenetére
Igen, eredetiség vizsga, műszaki vizsga, rendszám, és vagyonszerzési illeték+ forgalomba helyezési díj a szalon részére.
65-180eFt-ig találkoztam vele közel azonos kategóriájú autókra[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
rbalint88
addikt
válasz sumsang #171411 üzenetére
állandó városi használatra aki teheti, az villanyautót vegyen. a technikának is ott fáj legkevésbé, meg a környezetnek is.
csak ugye nem mindenki tud szalonból válogatni vagy nem engedhet meg magának több autót, így marad a belsőégésű. és aki a használt piacról válogat, az azt fogja tapasztalni, hogy ha egy fapad kivitelű astránál többre vágyik felszereltség és/vagy helykínálat tekintetében, akkor 80% legalább dízelmotorral szerelt lesz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.