Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
válasz #41635072 #156548 üzenetére
Tehát akkor 150 001 kilométernél az autó megáll, és nincs tovább? Vagy hogy van ez pontosan?
Lehet az én Nissanom óráját előre tekerték, mert 182 000 körül van, és még mindig megy. Roncsnak se nagyon nevezném, bár volt most vele 2 belesetünk 3 hét alatt, de arról sem az autó tehet.
Annó a másik autómat én is úgy vettem, hogy márpedig 150 000-nél nem lehet benne több km, most is csak 134 000-nél jár, de ettől még nem lett se jobb, se megbizhatóbb.
A nissant már úgy kerestem, hogy mindegy cask ne fél milliót futott legyen, és nem bántam meg.
Szerk.:
Csak magaddal cseszel ki ezzel a hozzáállással, autód igy jóval nehezebben lesz.[ Szerkesztve ]
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Termi16
őstag
válasz #41635072 #156553 üzenetére
Akkor 180 001-nél vagy 200 001-nél hullik szét darbokra a kocsi? Még mindig nem értem.
Miért nem kérsz meg valakit, hogy tekerje gyorsan vissza mondjuk 74981km-ra az egyik kinézett kocsit? És akkor mondhatod, hogy 80 000 km volt a határ, ez pont belefér, és még el is megy 100-120 000-et, nem? :
Na de ezek szerint a lényeg nem ment át, úgyhogy felesleges itt koptatni a billentyűzetet, meg amúgy is péntek van.
-
Termi16
őstag
Szerintem meg te vagy a villamos!
Azt is leirta, hogy régóta néz, de nem talál...hmmmm, szerinted mi az oka?
Persze legyen digit klima, meg ilyen szinű, meg még a km is stimmeljen ám, ja és 2007 utáni! Ok, motorkód alap, legyen az, amit szeretne, meg a kivitel is, azt ne vitassuk.
De azért lehet, hogy okkal nem talál olyat, ami mindennek megfelel, nem? És akkor miből egyszerűbb ésszerű keretek között engedni? Mert szerintem a km-ből, mivel egyrészt a huhun lévő infók kb fele úgy is kamu, másrészt meg pont nem 150e körül lesz vége egy kocsinak általában.
Senki nem bántotta, csak meg lett kérdezve, hogy miért pont 150e a határ és nem lenne-e optimálisabb kitolni?
Az meg hogy utána eléggé furcsa módon válaszol, mert szerinte 10-15k a max létező futás egy évben, meg náluk mindenki ennyit megy, meg 30 000km múlva szétesik majd tutira a kocsi, hát ez megint nem a mi hibánk asszem.
Persze mindenki azt vesz, amit akar, de azért legyünk egy kicsit reálisak és fogadjuk már el néha mások véleményét is, anélkül hogy aztán itt kelljen bizonygatni hogy kinek nagyobb!
(szerk. Mondjuk anélkül, hogy bárki más stilusát/válaszát közben ócskának neveznénk, ez kimaradt! )
[ Szerkesztve ]
-
Termi16
őstag
válasz HKorn #156713 üzenetére
Mivel két teljesen különböző autó, ezért azt, amelyik jobban megfelel az igényeknek!
Ha SUV kell, akkor nincs kérdés, ha nem, akkor el lehet gondolkozni, hogy turbó és egy jobb beltér vagy szivó benzin és egy gagyibb belső közül melyik felé húzol.
focvis:
SUV, 2.3-as 260 pacis turbóval.[ Szerkesztve ]
-
Termi16
őstag
válasz HKorn #156717 üzenetére
Szerintem csak azért ne vegyél SUV-t, mert az asszonynak az tetszik.
Van egy felára azonos kategórián belül, plussz a gumi is nagyobb és drágább hozzá.
Én ültem benne, fater sokáig szemezett a Vitarával, tényleg nagyon gagyi belülről.
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Abból lehet probléma, ha a gyertyák a gyári 0,8-as hézag helyett 1,1-re lettek betéve?
2.0 Benzines Qashqai még mindigTelefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Termi16
őstag
válasz MPowerPH #158890 üzenetére
Ha ilyen félelmed van, akkor ez (meg amúgy alapból egyik A8 sem) a te autód szerintem...
Vagy nem tudom, hogy szeretnél-e félelemben élni és reszketni minden nap, hogy mikor megy tönkre az gyik alkatrész amire 200-300-nál többet kell költeni, mert kölüönben GTK
Szóval vagy megbarátkozol ezekkel az esetlegesen felmerülő plussz költségekkel, vagy veszel valami egyszerűbbet, ha nem akarsz saját magad ellensége lenni.
Azt azért naivság remélni, hogy egy A8-on semmi sem fog tönkremenni\elhasználódni évek alatt.
-
Termi16
őstag
válasz nandow #160980 üzenetére
Szerintem ha idősek, és problémamentes autót akrnak, akkor tényleg megérné az új Vitarát venni.
Sokat nem kell hozzádobni az összeghez, cserébe új autójuk lesz, garanciával. De amúgy sem egy tönkremenős tipus.Ebben az esetben nem biztos, hogy nagyon erőltetném a használt autókat, főleg nem TSI-t.
-
Termi16
őstag
Csak olvastam róla, de ennyire azért nem durva a helyzet.
Olyan 40-50km-t bir nyáron és ennek kb a felét vagy max 2/3-át télen, de nagyon sok múlik azon, hogy mennyire nyomod neki, mennyit töltesz vissza, mennyi fogyasztót használsz stb.
Ha parkettán használod lámpától-lámpáig akkor persze reális a 10-15km
-
Termi16
őstag
válasz hülyegyerek #164375 üzenetére
Van ilyen.
Én is megfogadtam az itteni tanácsokat (köszi! ), kivettem a szófosást a hirdetésből, 3 sorral letudtam, jött is a hívás és helyben elvitték kp-ra.
Úgyhogy ennyi.
-
-
Termi16
őstag
válasz Johnny_vT #164602 üzenetére
Jól néz ki igy képek alapján.
Mondjuk én továbbra sem birom a teljesen fekete beltereket, de ez már az én bajom.A Lexus annak pont az ellenkezőjét tudja nagyon jól, amit te keresel. Síri csendben egy böszme bálnában nagy kényelemben suhanni. Aki tőlük vesz autót, az általában ezt keresi, meg a kicsit túlhypeolt megbízhatóságot.
-
Termi16
őstag
válasz stickermajom #164665 üzenetére
Már mért lenne zárható?
Azért azt még el kell dönteni, hogy kinek melyik dákó a legjobb....Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Termi16
őstag
válasz focvis #164678 üzenetére
Én pl a Lineát nagyon szerettem, bár nem volt meg sokáig, de komoly baja nem volt, jól ment, nekem belsőleg is teljesen megfelelt, úgyhogy amire kellett, arra király volt.
Ha már itt tartunk, én Suzukit és BMW-t nem vennék, az tuti. A suzukiktól kívül-belül hányok, gyakorlatilag 2 swiftben nőttem fel, most a párom apjának Belanoja van....
A BMW meg szót sem érdemelTelefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Termi16
őstag
válasz von toth #164785 üzenetére
Én a panelben lakókat köteletzném, hogy csak Dacia-t vehessenek, szigorúan újat!
Amúgy ez a panel-újépitésű-kertesház téma régen volt igaz, nem most, amikor egy belvárosi tégla lakás drágább, mint egy kertes.
VIII. kerületben a körúthoz közel a Corvin-nál 40,5-ért adtam el a 94nm-es felújtitt tégla lakást, 1 évvel később szüleim 31-et kaptak egy 100nm-es ikerházért a XVII-ben, nagy kerttel, jó helyen....
Illetve én laktam ugye tégla lakásban, aztán most egy újépitésűben vagyok, amig el nem készül a kertes házikóm. Hát nem látok olyan nagy különbséget, itt is áthallom a szomszédot, ha hangos, a folyosóról mindent behallok, a lakók között ugyanúgy sok a tahó. Szóval max annyi előnye van, hogy ránézek és látom, hogy ez új Juhu....
-
Termi16
őstag
Segítsetek plíz.
Anyuci szeretne magának autót, mert ő független akar lenni apucitól.
Anyuci öreg (62), 20-30 éve nem vezetett, de már annó sem vezetett jól fater elmondása szerint.Próbáltam lebeszélni, mutogattam neki baleseteket, céloztam rá, hogy drága a koporsó, de nem érdekli.
Legyen kicsi, de azért el lehessen férni benne két ember számára, ha muszáj. Ne legyen szupermini, szóval no Smart.
Benzines.
Csak automata lehet. Jó lenne, ha önvezető is lenne, de ez ugye még nem aktuális...
Lehetőleg legyen valamennyire nőies, bár ezt szinte az összes kisautó tudja.
Plussz a szokásos okosságok, nulla szerviz, nulla fenntartási költség stb...Nem kell prémium, lehetőleg 1-2 misi között valami. Minél olcsóbb és megbízhatóbb, annál jobb.
Igazából az automata az, ami teljesen tanácstalanná tesz. Mi az, ami birja a strapát és kisebb eséllyel döglik meg?Igen, I-Miev-Ion-Czero tökéletes lenne, de nem lehet elektromos, mert tuti lemerítené az akksit is megállna az út szélén hetente.
-
Termi16
őstag
Srácok, köszi az eddigi tippeket!
Kérlek irjatok pár szót az automatáról, ami a kocsiban van, amit ajánlotok, mert ebben a témában nagyon láma vagyok, sose volt ilyen autóm, abszolút nem mozgat, igy nem tudom, hogy mire kell figyelni illetve hogy milyen kocsiban melyik konstrukció van, és az jó-e
Hobizoli:
Alapvetően nincs semmi baja muternak, jól tartja magát, szeme jó, reflexek vannak, nincs semmi hátráltató tényező. Illetve szerintem te is tudod, hogy Magyaroszágon az orvosi amúgy sem akadály...Molnarpeter:
Prius nem rossz ötlet, de kicsit nagynak érzem. Alapvetően 1 fős használatra lenne, és jó lenne, ha 4 méter körül megállna hosszban. Úgy vagyok vele, hogy minél kisebb az autó, annál kisebb a valószinűsége, hogy véletlen eltalál valamit.[ Szerkesztve ]
-
Termi16
őstag
Igazatok van, itt sem irtam le a történetet.
Úgy kezdődött, hogy anyum levett 3 misit a faterral közös számláról, hogy ő autót vesz...
Próbáltam érzékeltetni, hogy olcsóbbat vegyen, igy jottunk el az 1-2 misis összegig. Ebből még nem baj, ha megyünk lejjebb, próbálom a lehető legjobb megoldást megtalálni, ha már "muszáj" autót venni neki.
Viszont nagyon régit sem szeretnénk, ez nekem mindig is parám volt, hogy 10+ éves autóknál azért gyakrabban fáradnak el dolgok, ami mondjk 6-8 éves korban még okésabb.
-
Termi16
őstag
válasz MunezXBK #164974 üzenetére
Vagy leírja korrekten, hogy ez a hibája a kocsinak, esetleg tesz fel róla képet, és akkor senki nem fog elmenni megnézni, ergó nem kell felesleges próbakört tenni?
Vagy várja azt a egy madarat, aki megveszi így, lelke rajta, de akkor meg ne nyafogjon hogy napi 15 kört kell menni, ez a munkája.
-
Termi16
őstag
válasz Rick3D #164999 üzenetére
Mekkorák azok a hátsó utasok?
Ha gyerekek vagy nagyon alacsonyak, akkor nincs akkora para, de megtermett felnőttekről beszélünk, akkor oda valami nagyobb autó kell. Akkor viszont már teljesen esélytelen a fogyasztás, amit szeretnél.
Város alatt Pestet, vagy vidéki várost értesz? Mert Pesten csak nagyon szerencsés esetben fog bármilyen benzines általad vágyott autó 8 litert fogyasztani, vidéken talán-talán, bár négy utassal az is necces.
-
Termi16
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest