Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz Dare2Live #41561 üzenetére
azt azért ne feledjük hogy az ilyen hideg oldali viszkozítással rendelkező olajak mind finom illesztésű motorba valóak.
hát nem rég volt egy 1,4 16V 6N2 polo első tulaj 63e km, eltört a dugó a hajtókar megkiütötte a blokk oldalát rendesen, és nem mondanám hogy a volt tulaja 200-al járta a Bécs-BP távot.
valóban indoklásom konkrétan nem volt, csak utaltam arra hogy van némi tapasztalatom ilyen, mondjuk azt hogy a saját autómba is az olaj hőm mérőt meg az olaj nyomás mérőt bambulom, meg még 1-2 kocsiban.
én rosszabb terhelést adok neki, lámpától lámpáig használom, és miért rosszabb kisebb a menetszél hűtő teljesítménye a (szó szoros értelmében, illetve nem tartós), szó mi szó gyárilag van olajhűtő meg a nagyobb vízhűtő is játszik az én esetemben, de mondjuk én/mi figyelünk ilyenekre, és az sem igaz hogy egyből kuka a motor (nyilván 100km elégtelen kenéssel gond nélkül csapágyassá lehet hajtani), de azért párszor meg kell hajtani.
láttam hogy 1,3-as, jót is röhögtem, a TS tud ~190-et (GPS-el nézve).
nem rossz az általad leírt elv, csak pontatlan, ha ki lenne egészítve a felhasználás módjával is akkor, oks lehet hogy megfelelő vissza hűtés ellenében bírja a nyél gázt mert kellő hűt tud leadni az olaj, de sokkal hamarabb is "öregszik" ezt is vedd szempontban hogy csúcsra van járatva, még mondjuk egy nagyobb meleg oldali viszkozítású még van egy biztonsági határod.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
Aktív témák
- GTA VI
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest