Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
1. Mire fogod használni a gépet?
- 1 szálon futó alkalmazások (ritka 5-10 perces maximális, de csak 1 szálas terhelési csúcsok)
- Illustrator
- Indesign
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
- gtx 660
- sata eszközök, ebből 1db SSD, 3db HDD
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
- alaplap
- proci
- halk hűtő (ritka 5-10 perces maximális, de csak 1 szálas terhelési csúcsok)
- táp (nem lesz agyion terhelve)
- M2 500Gb (ez nem olyan fontos, lehet később veszem meg)
- 16GB RAM
- egy olcsó ház (fogalmam sincs milyenek vannak, de nincsenek elvárásaim vele szemben)
4. Mennyi a kereted rá?
- 200-250k
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
- nem szempont"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz Barnahalo #167872 üzenetére
CPU hűtésben 1700-as foglalat lesz a szűk keresztmetszet.
Érdemes új Noctua vagy Be quiet! hűtőt választani, mert néhány modelljükhöz ingyen küldik a beépítőkészletet (1700-as lap vásárlását igazolni kell).Ha nem akarsz túlhajtást, abban az esetben elég egy Arctic Freezer i35.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
Sziasztok.
A fiamnak (15 éves) szeretnék egy gépet.
Ezt nézte ki. de én normálisabb (minimumot teljesítse) alkatrészekre gondoltam
1. Mire fogod használni a gépet?
Fortnite
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Hangszóró, billentyűzet, egér, és monitor ami később le lesz cserélve
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Gépházra és annak tartalmára, + wifi 6ax, mert nem kábellel lesz csatlakoztatva.
4. Mennyi a kereted rá?
260-280 ezer
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? 27", Full HD, 1920x1080, 1ms, 144hz,G-Sync, HDR10, HDMI, DisplayPort (ez változhat, abszolút nem tényező)
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
nem, a gépház is csak szellőzés szempontjából lényeges
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest