Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Rain
senior tag
Heló!
Szeretnék maximum 100 000 forintból egy számítógépet a szüleimnek és a 11 éves kishugomnak.
HD monitor, egér és billentyűzet is van.Mire kell?
-HD filmek, 2-3-4 évvel ezelőtti játékok futtatása, ha lehet full HD-ben
-gyors internet böngészésMit lehet kihozni ebből az összegből? Egy i3-as konfig esetleg beleférne?
üdv.
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
Mr.Rain
senior tag
válasz membrandj #86863 üzenetére
Szia!
Köszi! Ez így teljesen szuper szett lesz.
Közben konzultáltam a családdal, és annyi kérdésem lenne még, hogy ezen videókártya helyett kb. 20 000 huf körül milyet érdemes választani?
Sokat olvastam itt a fórumon és tudom, hogy mostanság a GTX 750 a minimum, de mégis, mi az, amin mondjuk a SIMS 3 (ne nevessetek, kishugomnak lesz ) és hasonló igényű játékok vígan elfutnak? Mert egyelőre megtenné egy ilyen is.
Köszönöm a választ!
üdv.
"Nincs megállás"
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
-300 ezrem lenne új gép vásárlására.
-monitorra is szükségem lenne.
-felhasználás: videó vágás, de csak alap szinten, full HD-s videókat, internet, filmnézés, néha-néha játszanék is, ha lehet az újabb játékok is fussanak valamilyen szebb beállítással, de a fő játék a Fifa sorozat lenne.
-későbbi bővítés lehetőségét sem zárnám ki.
-ha lehet Iponról venném, többször vásároltam onnan, megbízok bennük és össze is rakják nekem.
Köszönöm a segítséget!
üdv.
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
Mr.Rain
senior tag
válasz SyMbioTe #97950 üzenetére
Szia! Köszi az útmutatást!
Végül ezt állítottam össze:
Alaplap: Asrock B85M
CPU: i5-4440 ~52k
Ram: 2*4Gb Kingston HyperX Fury, Savage 1866 MHz
VGA:ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 4GB
HDD: WD 1Tb Blue (WD10EZEX)
SSD: 120Gb Samsung 850 Evo
Ház: Zalman Z3
Táp: FSP Hexa+ 500W,
Monitor: LG 22MP57VQ-P4 kérdésem lenne még :
1. Gondolkodom még valamilyen i7+GTX960 kombón is, árban kb. ugyanide jönnék ki. Mi a véleményedet? (felhasználás: Mai játékok fullon ha lehet, némi videószerkesztés, filmnézés.
2. A memóriánál mekkora befolyása van a MHz-eknek? Mert árban nincs nagy különbség.
3. Van egy Samsung HD502HJ 500 Gb vinyóm, annak idején ajánlott kategória volt, ezt nyugodt szívvel be lehetne rakni az új gépbe is?
4. Hűtőt nézzek-e plusszban? (nem vagyok nagy tuningos, de idővel lehet feljebb pörgetném mégis a VGA-t és a procit is, bár kibírom, ha nem...
Köszönöm!
"Nincs megállás"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest