Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kipaki
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Van egy gépünk, ami fölött eljárt az idő. A benne lévő, tökéletesen működő Geforce 9300 -at le akartam cserélni,ezért vettem egy Sapphire HD7750-et. Ez sajnos nem indul el (nincs kimenő jel,a rendszer nem látja,sőt a venti sem forog), pedig másik gépben megy. Azt gondolom, az alaplapnak (intel d915gag) lehet valam baja. Milyen alaplapot vegyek, hogy legalább a procit ne kelljen cserélnem, és működjön a 7750? Esetleg működésre lehetne valahogy bírni őket ? -
kipaki
csendes tag
válasz BomiBoogie #40490 üzenetére
A procim tipusa... 3GHz Prescott 2M, ha ez mond valamit, nekem nem sokat.
Létezik olyan alaplap hiba, amitől a Geforce 9300 tökéletesen működik, a 7750 meg nem moccan?
Vagy ez valami kompatibilitási probléma? Úgy tudtam,hogy a PCIEx16-ban működnie kell az újabb kártyáknak, persze kisebb sebességgel. Nem így van? -
kipaki
csendes tag
válasz BomiBoogie #40499 üzenetére
Ami számomra a leg furcsább, hogy a venti se mozdul. Gondolom, annak nem kell driver A Geforce passzív hűtésű, így azzal nem tudom összehasonlítani ilyen téren.
Az általad ajánlott hirdetések között van jónéhány 775-ös, milyen PCIE-vel ellátottat keressek? -
kipaki
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kérdezősködtem a 7750 indulási problémájával kapcsolatban. Teszt jelleggel lecseréltem a 350w-os tápot egy 400w-osra, és minden gond megoldódott.
Nem igazán értem, mert alig 80-100w-al van terhelve, és minden feszültség megvolt, de hát nem kell nekem mindent érteni...
Köszönöm a segítségeteket! -
kipaki
csendes tag
válasz BomiBoogie #40561 üzenetére
Hú, de haladnak itt a dolgok...
A régi táp: FSP350-60N, az új: Chieftec GPS400AA.
Elhamarkodottan mondtam,hogy minden OK
A kártya megy, kép van, csak éppen a GPU nem dolgozik, 0% a terhelése, a CPU meg 100% környékén izzad. A WOT nem dolgoztatja a GPU-t, de a GPU-Z tesztje igen, ha azt futtatom, kijön az alapjáratból, tehát működik. De akkor miért nem használja a WOT?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest