Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a reklámokból
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Sziasztok!
ASROCK B85M Pro4 és ASROCK B85 Pro4 között mi az érdemi különbség?
Az előbbit akartam végül az utóbbi került bele a megrendelésembe.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
QwErTy42
addikt
válasz bluyoo #64057 üzenetére
Sorry. Csak a két agyvérzés között nem vettem észre.
Láttam a képeken a hátsó panelt.
Nekem onnan lehet hogy két lyuk hiányozna. A sárga meg a fekete. Legalábbis a mostani lapomon oda dugtam be az 5.1-es Logi z506 hangfalat. Lenne ezzel problémám?[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
válasz bluyoo #64059 üzenetére
Ha jól értelmezem a leírtakat akkor a korábbi sárga illetve fekete kábeleket nem a sárga és fekete lyukba dugdosom, hanem a kék, rózsaszínbe. Ugye?
Mert ha ennyire egyszerű akkor lesz ez a deszka is.
A gép már a futárnál van és macera lenne visszaküldeni szétkapatni és újra építtetni....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
-
QwErTy42
addikt
válasz bluyoo #64068 üzenetére
Eddig úgy fest hogy jól megy.
Ugye egy Quadro FY 1800-at dughattam a PCI Express 3.0-ás foglalatba? Most ott van és megy.
Az Iponos csóka azt mondta, hogy újra kell húznom a gépet, ha kicserélem a nagy részét.
Én viszont nem szeretném. Eddig lekopogom megy és szépen teszi a dolgát. Az alaplap drivereit természetesen a mellékelt lemezről telepítettem.(nem csak hogy a microATX-ATX kombót elrontották de még a ház is ablakos, mikor én normált kértem )
-
QwErTy42
addikt
Sziasztok,
1. Mennyit szánsz az alaplapra? Max 20k.
2. Milyen hardverek alá szeretnéd? i5 4440, G-Skill 16GB DDR3; Intel 520 120GB, WD Purple 2 TB, XFX Pro 450
3. Milyen méretű lapot szeretnél? ITX
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...) USB 3.0, ... nincsenek extra igények
5. Milyen a monitorod csatlakozása? minden... DisplayPort (HDCP-s, 10 bits/component támogatott); HDMI (HDCP-s, DeepColor támogatott); 2x DVI-D (HDCP-s); VGA (D-Sub); Composite Video; Component Video
6. Szeretnél tuningolni vagy nem? Nem.
7. Használt, vagy új alaplap? Új.
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...) Nem.A kérdésem ezentúl inkább arra irányulna, hogy a megadott foglalattal szerintetek meddig kapható még alaplap.
A mostanim ahogy a jelenlegi helyzet kinéz kezd beszarni. (kék halál, újra indulások, széteső kép...)
A rendszer SSD (és a vinyó is) Hard Disk Sentinel szerint 100%, a Win memóriatesztje meg nem mutat hibát.
Nem szívesen költöznék most azonnal, viszont azt sem szeretném hogy két szék közé... Hogy addig várok, amíg véglegesen elromlik de alaplapot meg már nem kapok. Sajnos az előző gépemmel is így jártam (mondjuk ott hat év után).Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
válasz Cyberboy42 #85880 üzenetére
A ramokkal az a baj, hogy ez a hiba hetente 1-1,5-ször jön elő. Így gyakorlatilag hetek, mire letesztelem.
Viszont alaplapot meg lehet hogy veszek tartaléknak, mert nem akarok platformot váltani. A jelenlegi horror árak mellett meg pláne.
Az ITX-be költözés meg egy ideje már napirenden van, mert a Bitfenix Shinobi házam elég sok helyet foglal az asztalon (kölk úr miatt...).Hát na...
-
QwErTy42
addikt
Köszi szépen!
-
QwErTy42
addikt
Sziasztok
MiniITX deszkának a
MSI B450I Gaming Plus
Illetve
ASROCK Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac
lapokat ajánlották.
Nekem utóbbi a több hátoldali csati miatt szimpatikusabb.
Viszont ahogy néztem mindkettőn csak két case fan dugalj van.
Így hogy tudnék kettőnél több (jelen esetben 3) pwm ventit szabályozni illetve delejjel ellátni?A kettő közül melyiket ajánlanátok? Vagy esetleg egy harmadikat?
Köszi szépen?
Ui.: 2400G APU menne bele első körben.
-
QwErTy42
addikt
válasz Paxker315 #91534 üzenetére
Nekem azért nem tetszik az MSI, mert
1. az USB 3.1 az csak GEN1 és nem GEN2
2. hátoldalán nincs is kivezetés type C-re
3. 3 csatlakozó van a hangnak és nem 5
4. nem találtam sehol hogy a HDMI és a Displayport milyen szabványúak, tudják a 4k 60Hz-t vagy sem...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest