Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a reklámokból
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSHammer
tag
hello
nekem jelenleg egy Gigabyte GA-Z68XP-UD4 lapom van és le akarom váltani vagy ennek az 1.3 reviziójára vagy egy Asus P8Z68 Deluxe/GEN3-ra szerintetek melyik a jobb lap, vagy tudtok más gyártótól ajánlani , azthiszem olyan 70k a plafon,a jelenlegi alaplapomat elajándékozom öcsémnek ,mert nem voltam elégedett vele....a tuning megbízhatóság felszereltség szempont értem ezalatt a fázisok számát is."ezért szeretném kikérni a véleményetek, mert mindig sokáig válogatok és sokszor rosszul sül el"[ Szerkesztve ]
MINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!
-
JSHammer
tag
hali
melyiket a 3 ból?MSI Z68A-GD80
ASUS P8Z68 DELUXE/GEN3
Gigabyte GA-Z68XP-UD4 1.3MINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!
-
JSHammer
tag
válasz Giovanny #29905 üzenetére
bezzeg az abit sajnálom hogy kitolták őket a piacról a régi jó st6 meg ic7 meg még jelenleg is tulajdonban lévő ip35 pro xe mint hobbigép mai napig nincs baja q6600 procival gts 250el és mai napig használni tudom a cpu is ment alapfeszen 2,9 et
-
JSHammer
tag
válasz BekkNekker #29912 üzenetére
szia zárlatot ha nem kapott így nem is fog, viszont arra figylej hogy ha rádugol valmit hajlongani fog össze vissza mert gondolom a sarkain sincs akkor müanyag haromszög talp:S
ha a talpak nincsenek a sarkain az igazából nagyobb probléma, a távtartó akkor érdekes ha erőlködö az alaplappal
vagy vissza is viheted az a biztos mert ha szétszeded ugrik a gari"gondolom"[ Szerkesztve ]
-
JSHammer
tag
válasz Bishoop #29915 üzenetére
én asust vagy gigát javasolnék sokan nem szerewtik a z68 chipsetet de szerintem valami értelme csak van, esetleg p67 ..alaplapnak 40 k körül jókat lehet kapni!
cpu: ha húzni akarod akkor sandy k széria de az i5 2500k asszem megfelelne neked!
ram:ddr 3 nagyon lennt az áruk , corsair 8gb kit2 (1333 vagy 1600"szinte mindegy")jó áron kapható már és egy darabig nem kell ramot bővíteni!
vga:nah a nagy kérdés mint mindig én egy jópofa gtx560 at vennék de a 6950-es is jó ez szimpatizálás kérdése![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest