Hirdetés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Üzenet az országnak
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz Skimaster #38985 üzenetére
Az AMD oldal nem igazán bővelkedik mATX-es lapokban.Tumingbarátnak meg egyik mATX-es lapjukat sem nevezném. De pl. Asus M5A88-M EVO .
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Skimaster #38988 üzenetére
"Szerinted mennyire tuningbarát?"Pontos válaszom nincs , de csak rá kell nézni a mosFET-eken nincs hűtőborda 4pin-es CPU tápcsati .... ezek a lapok nem tuningra lettek fejlesztve.De mint írtam nem tudom menyit lehet stabilan kicsikarni vele a Phenom II X4 965BE -ből.
"Az 1600-as ramok mennek vele, ha jól láttam?" Igen.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Skimaster #38995 üzenetére
Enyhe túlzás de a CPU-d hoz való tuninglap nem igazán. Persze ettől még lehet tuningolni az Asus M5A88-M EVO -val is és ugyancsak jól felszerelt mATX-es lap de koránt sem egy SABERTOOTH 990FX ....
És nem tudok AMD terén (amibe jó a CPU-d) olyan mATX-es lapról mint mondjuk Intel vonalon pl. az ASUS Maximus V GENE (persze ettől még lehet ).Mondjuk FM2-es foglalatra már vannak tuninglap kinézetű lapok pl.: ASUS F2A85-M PRO (csak hogy márkán belül példálózzak).[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
jim bcs
nagyúr
válasz Skimaster #69037 üzenetére
Igen de van még alternatíva egyébként, vagy itx lesz és akkor a kinézett kuckó kis testvére ami a THERMALTAKE Core V1, vagy marad a V21 és akkor eldöntheted hogy matx vagy itx.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jim bcs
nagyúr
válasz Skimaster #69051 üzenetére
(#69051) Skimaster
Nincs és nem is lesz. Mindenképpen intelre kell ahhoz váltanod és én váltanék is.(#69052) DeFranco
Nem jól látod ,nézd csak meg jobban, pl. a h81m-a-n ugyanannyi van mint a gigán.[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Skimaster #69272 üzenetére
(#69272) Skimaster
Príma, nekem mindene elég, asus lett volna de azt akkor sokalltam, főleg hogy ezen egy fokkal jobb a hangkari ami teszi a dolgát úgy ahogy elképzeltem.
Ebben is 4570 volt de jó árban kérték így ment az előző lappal.(#69269) Bill Elrick
Ahhoz a procihoz természetesen az új szériát ami a Z97. Csak pár jó tanács, szinte az egészet átvariálnám, ha bővebben érdekel mit ajánlanék írhatsz egy PÜ-t -->
-Ha nem akarsz sli-t akkor nem kell atx lap, sőt felesleges.
-egy matx lap ugyanazt tudja, ehhez matx házzal ugyanazt kapod mintha torony lenne
-procihűtőt én mást vennék, nem a legjobb és még drága is
-ramot másfajtát
-táp szintén cserés[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz Skimaster #69400 üzenetére
Telepítsd dVGA nélkül ... Nem tudsz belépni az UEFI-be?
De ha bekapcsoláskor nyomod a F12-őt akkor azonnal felkínálja ....
Nem indul és mi a baja a gépemnek topik.(#69401) Orgi
+1Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Ukrajnai háború
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok