Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz Zee001 #41528 üzenetére
Hello! 90k a kereted
akkor parancsolj
i5-3450 40K
MSI Z77A-G41 25K........Itt az alaplap helyett lehet egy MSI B75MA-P45 17K
ram: 2x4GB 1600Mhz 10K
VGA: Sapphire HD7770 28KÖsszesen Z77 konfig: 103 000Ft
Összessen B75 konfig: 95 000ft
ha még ez is sok akkor eleinte elég lesz 1x 4Gb ram így a keret pontosan 90K.(#41529) Gabennn: és amúgy tényleg nem mindegy milyen táp van a gépedben. Legjobb ha veszel egy FSP Raider 550 tápot. 13K Az erősen ajánlom, hogy cseréld le. És a koléga pedig a topikban elég sok embernek segít mindig szóval kéretik mellőzni a személyeskedő és sértő szavakat! Köszönjük megértésedet!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
=HG=
addikt
válasz Zee001 #41528 üzenetére
Helló !
AMD: ASUS M5A97 R2.0
FX8120 (ha újat veszel, akkor inkább FX8320)
Intel: Asrock Z77 extreme4
Intel Core i5-3570K
Mindkettőhöz ugye kell venned ram-ot is: 1600-as DDR3-at...(2x4 GB)
Az intel egy kicsit húzósabb árban, de mindenképpen erősebb konfig, és ezzel járnál jobban.
A vga-d sajnos már gyengécske, de gondolom a következő lépés annak a cseréje lenne...
Azért leírhatnád milyen tápod van, nehogy avval legyen gáz!(#41560) Gabennn : Tudjuk, hogy milyen telóról ! Ezért volt a sok smiley !
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz Zee001 #41577 üzenetére
MSI vagy ASUS hasonló tudásu lapjai egy kicsit drágábbak is.. Nekem is ez a konfigom van, amit javasoltam neked, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Tudom azt írtad, hogy tuning nem lesz, de ez az összeállítás egy könnyen tuningolható(tényleg) lap-proci páros, ami szerintem hosszú évekre megfelelő....
Lehet kisebb procit is beletenni, de ha nem K-s procit teszel bele, akkor elveszíti a lényegét, és akkor olcsóbb deszkában is kéne gondolkodni...
Online összeállításnál ugye mindent 1 helyről kell megrendelni (biztosan drágább lesz) pl: PCX , Ipon....
Ne kapkodd el (évekre fogsz dönteni), nézegesd az árakat, és ha van olyan haver, aki összerakja, ezrekkel olcsóbban megúszhatod.....pl.itt ph-n, (ez egyébként egy webshop)Mondjuk az eredeti hozzászólásomban csak a lap+proci feltevésre reagáltam, de ha jól vettem ki utolsó hozzászólásodból, akkor beindult a project, és már másról is szó van !?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest