Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zealot80
tag
válasz Zealot80 #51499 üzenetére
ASRock Z77 Extreme4 Intel Z77 vagy MSI Z77A-GD55 Intel Z77 kerdesben meg mindig bizonytalan vagyok de 1-2 napon belul szeretnem megvenni valamelyiket. Jelenleg i5 2400 van a gepbe de elmeletileg masikbol majd kerul bele i5 2500K kicsit feltekerve. Elnezest hogy turelmetlen vagyok de igy a jelenlegi osszeallitasom nem hasznalhato rendesen.
-
bluyoo
nagyúr
válasz Zealot80 #51505 üzenetére
Akkor egyértelmű az MSI! A boltot csak az ára miatt kérdeztem mert az Extr.4 azért 31K környékén elég jó vétel. Míg a GD55 35K környékén mozog.
Szerk.: Ahogy látom hogy a GD55 még olcsóbb az említett oldalon , szóval +1 a GD55-nek. Sőt akkor már legyen a MSI Z77A-GD65 5£-al drágábban mint az Extr.4.(#51506) syler123
A gyárinál biztos jobb lesz. Lejjebb linkeltem a CPU hűtős topic-ot ....(#51507) rene85
Hát mATX az FM2 .höz esetleg az AM3+ -hoz nem igazán. De mégis milyen ársávra gondoltál?
Téma összefoglaló[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Zealot80 #51509 üzenetére
"valoszinuleg olcso husnak.." Ez biztos ....
Hátha segít döntened:
ASRock Z77 Extreme4 Review
MSI Z77A-GD65 ReviewBazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Zealot80 #51516 üzenetére
Élvezd a választás lehetőségét!
Vagyis már nem , mert a GD65 "elfogyott" az említett üzletben ...(#51518) TechN7ne
Szerintem is kár lenne egy FX-6300-al visszaváltanod ... Az I5-re nem lesz panaszod mint a kis Pentium-ra.
Szerk.: Még szép! Másképp már cserélve lett volna!ALL.:
Mekkora kemény már: [link][ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Zealot80 #51526 üzenetére
"Nem kell egymasnak esni egy marka miatt..." Nincs ilyenről szó. Csak TechN7ne kicsit neheztel rám mert FX alá vicc kategóriába soroltam a 960GM-GS3 FX lapját! És most jól visszaadta!
"Barati korben nagyon megy az Asus ROG" Hát a ROG lapok más kategória ugye ez az árán is erősen megmutatkozik.
"en is szeretnem azt megvenni amire legkevesebb emberke panaszkodik." Az ASRock Z77 Extreme4 több százszor ki lett itt ajánlva én magam is ~80X (többek között a vonzó ára miatt) panasz nem igazán érkezett rájuk (legalábbis itt a fórumban nem).(#51527) syler123
"A lényeg, kár márkát kritizálni, konkrét típust kell kritizálni," +1(#51528) Zealot80
Nem is sűrűn van ajánlva!Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz (KF560C36BBEK2-32) - 2 év mysoft gari
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest