Hirdetés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Üzenet az országnak
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz Jester01 #39021 üzenetére
Ritka felhasználók egyike vagy (mármint aki kihasználja az összes bővítőhelyet ).
"Tudom, telhetetlen vagyok" Egyáltalán nem ... olyan lapot kell venni ami kielégíti a vele szemben támasztott követelményeket (már ha létezik).
Talán az ASRock 970 Extreme3 vagy az ASRock 990FX Extreme3 25K körül? 2db PCI , 2X PCI-R 16X , 1X PCI-E 4X .1X PCI-E 1X.
(#39020) x64
Szia!
Asus M5A78L-M/USB3 csak SATA2 port van rajta de már USB3-as lap.
Esetleg 2-3K-val drágábban ASROCK 970 Pro3.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Geresics
addikt
válasz Jester01 #39021 üzenetére
"a net tele van panaszkodókkal, hogy a giga lapokon forró a north bridge"
Hát, nem tudom, hogy ki hogy van vele, de eddig rengeteg Gigabyte alaplap ment át a kezemen (van egy számtech boltom Pécsett), és egyetlen Giga alaplapnál volt melegedési gond az északi hídon, ott is azért, mert a kedves vevő annak a hűtőjét fogva rakta be-vette ki az alaplapot, és egyszerűen levált a hűtő. (Mivel 2 rugós csavar odatartotta, ezért csak billegett rajta.)*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
bluyoo
nagyúr
válasz Jester01 #44998 üzenetére
Asus M5A78L-M/USB3 .
FX alá nincs igazán integrált VGA-val lap. A 970 , 990X , 990FX chipset-el meg egyáltalán nincs integrált VGA-s lap. És FX alá szerintem már ezek a lapok dukálnak.
Integrált VGA-val már ott az FM2.Bazinga!
-
KAMELOT
titán
válasz Jester01 #45003 üzenetére
Van olyan lap Csak azon nincs SATA 3
FX prociknál már nicns integrált VGA.
Döntened kell. i5 vagy FM2 vagy FX + VGA
Ha erős procit akarsz akkor inkább valami i5 IVY és abban van IGP ami elég lényegében mindenre játékon kívül. Elfutnak rajta gamek is csak le kell venni mindent.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
bluyoo
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz Jester01 #45013 üzenetére
Raktam össze irodai célra a legalapabb FM2 cuccot, meglepően jól teljesített (netes videók, pár tesztvideó, de nem néztem mittomén 4k .mkv -t...), amúgy egy FX+passzív 7750 is elég jó, árban nem tudom mi fér bele. i5 IGP-vel PS-en dolgozom is, szal. az is jó...
Remélem segítettemHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
shadoan
tag
válasz Jester01 #45117 üzenetére
Drága, 60 gigás volt, a rendszer azonnal lefoglalta a 80%-t, az alkalmazásokat, játékokat állandóan máshova kellett rakni, macera. De tény, hogy suhant mint az olajozott hal egy vödör takonyban. Majd ha épeszű áron lesznek a 250g+ SSD-k akkor visszatérek a kérdésre
Ezer ember hallgatása sem nyomhatja el egyetlen ember üvöltését
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest