Hirdetés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Üzenet az országnak
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
válasz cucka #107571 üzenetére
Na tegnap este rászántam magam, megrendeltem 62k-ért, úgy tűnik az utolsó pillanatban, mert mára felment az ára
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
K.Norbi79
csendes tag
válasz cucka #107595 üzenetére
Nézegettem az ajánlásod és nemtünik rossz lapnak,lehet hogy ezt választom. De ha lehet még egy kérdésem ,ha nem határozom meg az összeget akkor melyik volna az a lap amit az i5 14600kf hez ajánlanál. Arérték arányban megbízhatóságban, amit legszívesebben ajánlanál. Mondhatod a linkelt Msi b760 is
-
BigBear
senior tag
válasz cucka #107614 üzenetére
Nem tartom problémának a wifi hiányát. A gyártók sokszor spórolnak és ultragagyi wifi chipet pakolnak a lapokra (lásd AM5 platform AMD/Mediatek mocsok). Inkább occóért egy sima AX200/210 M.2 kártya ami tökeletesen és stabilan működik. Az Asrock egyébként legalább a legtöbb lapjara pakol egy egyszerű dedikált foglalatot, amibe simán be lehet pattintani az M.2-es wifi/bt lapkákat. Követhetné több gyártó is.
-
BigBear
senior tag
válasz cucka #107616 üzenetére
Az antenna a gyári helyre megy. Asrock szintén: ott a hátlapon a két antennakivezetésnek a furat. Persze kell a pár száz forintos kis kábel az M.2 kartyához meg valamilyen anetenna. Ali a barátunk. 6000 pénz körül vettem AX210+kábel+antenna csomagot.
A probléma az, hogy a mai napig képtelenek voltak a gyártók normális drivert produkálni hozzájuk. Az AMD széttárja a kezét, a gyártók x éves vagy rosszabbnál-rosszabb drivereket pakolnak fel supportként, a holmi meg épp csak elműködget. Drivertől függően full jelszinttel 150-350 Mbit sebességet voltam kepes elérni ott, ahol a szutyuk AX200 ment 800-980 között. Emellett laggol, akadozik, hiába a papíron erős és okos chipset.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz cucka #107616 üzenetére
Sőt, például az én lapomon lévő INTEL LAN CPU használata nagyobb, mint a tieden lévő Realtak-é. 2,5G LAN kapcsolatot biztosít míg a jelenleg elérhető sebesség ált. (nálunk is) 1000/300 Mbit/s. Ha ezt tudja stabilan akkor tökmind1 mi a neve, gyártója. Szerintem.
BigBear: a WiFi 6E és BT 5.3 együtt van, és jól jöhet később (főleg a BT telóhoz, hasznszóróhoz, stb.). Érdemes megnézni, hogy milyen árkülönbség van mert gyakran párezer miatt nem érdemes a "csupasz" lapot választani. És ez akkor is előny lesz, ha lapot kell cserélned és eladod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Kingston Fury Beast 128GB DDR4 (4x64GB, 3200MT/s)
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz (KF560C36BBEK2-32) - 2 év mysoft gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest