Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a reklámokból
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KAMELOT
titán
válasz Kernel #38459 üzenetére
Hello!
Egy G5xx vagy G6xx procira gondoltam ilyen árban. Amire kell neked bőven elég lesz.
Alapjáraton 60W körüli a fogyasztása a teljes rendszernek.(#38461) laca500: valószínűleg újabb bios van rajta és a hűtés is máshova van áttéve ahogy látom a képen. Más különbség nincs. Chipset ugyan úgy 990x
(#38462) swoody: Géped ahogy írtad a kombót olyan 40K-t ér. Annyiért el tudnád adni. De lehet engedned kéne majd az árból. Olyan 37K-ra. Lenne jelentkező és el is vinnék.
(#38509) bluyoo: ja jó lesz az a B75-ös MSI is. Ha neki nem kell tuning akkor megfelel.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz banderasz77 #38511 üzenetére
Érdekes!
Öcsémnek G550 + HD5670 IDLE 60W......FSP 400W Bluestorm II
Akkor most kinek mér rosszul a mérője?(#38513) bluyoo: HD5670 +10W akkor hova megy el 20W ?
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz banderasz77 #38516 üzenetére
Én ezzel mértem!
(#38520) ben800: felesleges alulfeszelni. Valmilyen jó B75-ös lap megteszi a dolgát. Mi a cél ATX vagy mATX? Mennyi a keret rá?
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
KAMELOT
titán
válasz TomCat85 #38527 üzenetére
Tessék! GIGABYTE GA-990XA-UD3 vagy ASROCK 990FX Extreme3
Ezek közül jó ideig gondod nem lesz.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz bluyoo #38571 üzenetére
Ez is mekkora baromság. Legolcsóbb 2db 16x PCI-E az a GIGABYTE G1.Sniper 3
Szóval ez is jó marketing. Mondjuk már egy Z77 Mpower alaplapba is illene betenni 2x 16-os sínt. Ha már az aillető kifizet 180eurot.
Még az asus maximus V formula is csak (x16 or dual x8 or x8/x4/x4)
Ez azért már elég nagy szégyen egy 320euros alaplaptól.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz bluyoo #38576 üzenetére
Igen aztán már megnéztem. Rendben is van.
De látod vannak olyan egyének akiknek igen is kell a 2x 16-os sín intel vonalon. CF/SLI és ott is számításoknál.
Nekem elég az ami van. Én mindig csak 1 GPU-s megoldásban gondolkodom. Tehát a 1x 16-os sín elég.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Valamilyen 2000Mhz felettit. Persze ha támogatja az alaplap.
De ki is használod majd? De szerintem ramos dolgot a ramos topikban kérdezd meg.
Ha meg nem szükséges akkor felesleges váltanod ramot. Amid van az elég mindenre.
pl. havernak i7-3770K + 4x 8GB Corsair vengeance 1600MHz CL9 van és fényévnyi gyorsaságú a gépe.
Szóval aminek hasznát vennéd az az hogy szerezz be még 2db ugyan olyan ramot amid van.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz BeerBier #41118 üzenetére
Olyat nem sűrűn fogsz találni max átalakító használata. Ez a megoldás szerintem értelmesebb.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz MiklosSaS #41358 üzenetére
Ezt akartam én is írni. Akartam én is a procimra H70-es hűtőt rakni. Nézem venti 2000rpm. Mondom köszönöm szépen. Rakok rá Geminni hűtőt beállítom 1000rpm-re és vígan hűti majd.
Azok sajnos nem érnek semmit. Az a kis radiátor lótúró. Hagytad volna a gelid hűtőt.
Ha meg nomrálisan akarja valaki vizeznia dolgait akkor 150-200euro. és akkor szerelni azt a sok csövet esetleg csöpögni fog valahol a víz vagy elszáll a pumpa. Akkor betojt a géped is.
Így meg ha elszáll a venti akkor is ott a hűtőborda ami hűti a procit.
Ja és akkor nem beszélve a külön áramfogyasztásról.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz MiklosSaS #41473 üzenetére
+1. Asrock csak a LGA2011-ben tud felmutatni nagyon jót. Valahogy ezek a 1155-sök nem jönnek be nekem.
Viszont első MSI lapom, de nagyon tuti. Megy minden szuperul és a bios is faxa. Meg vagyok vele elégedve 110%-ig.(#41475) Pug: úgy látom AMD vonalon más lapok telejsítenek jobban. De egyértelmúen a sabertotth a legjobb.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
válasz Zee001 #41528 üzenetére
Hello! 90k a kereted
akkor parancsolj
i5-3450 40K
MSI Z77A-G41 25K........Itt az alaplap helyett lehet egy MSI B75MA-P45 17K
ram: 2x4GB 1600Mhz 10K
VGA: Sapphire HD7770 28KÖsszesen Z77 konfig: 103 000Ft
Összessen B75 konfig: 95 000ft
ha még ez is sok akkor eleinte elég lesz 1x 4Gb ram így a keret pontosan 90K.(#41529) Gabennn: és amúgy tényleg nem mindegy milyen táp van a gépedben. Legjobb ha veszel egy FSP Raider 550 tápot. 13K Az erősen ajánlom, hogy cseréld le. És a koléga pedig a topikban elég sok embernek segít mindig szóval kéretik mellőzni a személyeskedő és sértő szavakat! Köszönjük megértésedet!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest