Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Telekocsinál nagyon egyszerű. Nem fogadsz el pénzt, hanem ők fizetik a tankolást. Így a te irányodba nem történt pénzmozgás.
A varrónős esetnél, ha én lettem volna ott, akkor biztos nem csak nyugtaadás elmulasztása miatt kellett volna felelnem. És mennyi ilyen tetű van: kis ember, nagy hatalom.(#34681) philoxenia
Nekem volt adóellenőr vásárlóm, bár akkor civilben volt, így jól elbeszélgettünk. Épp az ilyenek miatt kell párban járniuk. Utána már kb akármit mondhatsz, a 2 vs 1 nem túl nyerő pozíció.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
biga
őstag
Én elhiszem, hogy ez a magyar valóságban így megy az adóhatóságnál, de attól az még a törvény kifacsarása. Mint mondtam, a törvény - legalább is egy minimálisan is jól működni akaró társadalomban (jogállamban ) nem mehet szembe a mindennapi életszerűséggel. Az általad említett példánál szerintem - ha igaz - simán belefért volna egy feljelentés a revizor terhére. Mint ahogy szerintem az is megérne egy próbapert, ha egy valóban telekocsist megbüntet egy túlbuzgó revizor. Ja, hogy a NAV-val senki nem mer kekeckedni? Az ÁVH-val sem mert senki, azt is csináltak, amit akartak!
A másik hsz.-re: én már azért hallottam anno nem egy orvosról (otthon), akit büntettek illegális jövedelemszerzés miatt Itt még nem hallottam ilyet, de itt még olyat sem láttam, hogy ne kaptam volna szlát egy orvostól (kiszúrnám, hisz itt előfinanszírozással megy az orvosi szakrendelés, aztán a biztosítódtól - a számla alapján - pár nap múlva visszakapod a 90%-át). Mondjuk itt én az elmúlt 4 évben talán ha 2 alkalommal nem kaptam legalább blokkot, és ebben a piacon való vásárlás is benne van.
romániai cikkre: szerintem ott is az illegális személyszállítás, nem a teleautó (stopolás) a gond. Csak lehet átveszik a magyar módit: kriminalizáljunk mindenkit, és akkor a néhány valódi bűnöst kevesebb munkával lehet elkapni, a többi meg... hát így járt
[ Szerkesztve ]
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest