Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logitech
aktív tag
válasz Chris Kiki #54305 üzenetére
Nem derül ki. De az látszik, hogy meg van a rutin, mikor kell elindulni, hogy így át tudjon menni egyenesen.
-
Logitech
aktív tag
válasz Csókolom #54312 üzenetére
Lehet nem futár volt, de hogy nincs megzavarodva, hanem direkt így ment az tuti. Ez volt a mondandóm lényege, ezt egyszer már leírtam, és valószínűbbnek tartom, hogy futár volt, mint egy olyan valaki, aki még soha nem járt ott.
Nem, nem vagyok futár, nem ismerem őket, én nem így közlekedek, ezekből gondoltam:
-tipik olcsó futár kocsi mind a kettő
-a kocsi állásából látszik, hogy nem a kútról jött
-ott parkolnak a futárok
-megvárja amíg elindul szemből a forgalom, mert ilyenkor a Dózsán keresztben nem mennek, csak a Hősök tere felől jobbra a Vágányra, és a Vágányról a Hősök felé
-lehet el akart kanyarodni balra, de meglátta hogy elfogynak szemből, így mehet arra is, és akkor nem kell kerülnie, vagy egyből az volt a terv, hogy majd egyenesen megy, csak így kerülte ki a szemből jövőket.[ Szerkesztve ]
-
Logitech
aktív tag
válasz nyikszi #54509 üzenetére
A járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülékek
9. § (6) * Ha az (1) bekezdés a) pontjában említett fényjelző készülék mellett elhelyezett kiegészítő lámpa „BUSZ” feliratú fehér fényjelzést ad - a fényjelző készülék más fényjelzésétől függetlenül -, az autóbusz-forgalmi sávban közlekedőknek tovább szabad haladni.Az, hogy nem közlekedhetne a busz sávban egy dolog, de ha már ott megy, akkor annak a lámpája vonatkozik rá.
-
Logitech
aktív tag
válasz sztikac #54553 üzenetére
"A veol.hu megszólaltatta a lány édesapját.
Sokkot kapott Gina, a lányom, amikor hazaért, és elmondta, mi történt
– fogalmaz Róbert, a 15 éves lány édesapja, aki arról is beszélt, hogy bevitték a gyermeket a kórházba, ahol kiderült, lábai zúzódtak. A család feljelentést tett a rendőrségen.
A megyei portál azt is kiderítette, hogy a veszprémi rendőrök a felvételek alapján azonosították a Fordot vezető férfit, aki ellen segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt büntetőeljárás indult." -
Logitech
aktív tag
Ma az M1-en láttam, hogy kezd utolérni egy gyorsabb autó, én is közeledtem 2 másik autóshoz, éppen kamionokat előztünk. Elég nagy tempóval érkezett, de semmi extra nem volt, szépen lelassított, jeleztem is hogy lehúzódok, következő kamion után elengedtem, egyből utolérte az előttem lévő kocsit, ugyan így tett ő is a következő kamionnál, majd még 1 autó ugyan így. Ebben a pillanatban érkeztünk el egy versenyzőhöz, aki 110-el előzte a kamionokat (a mi tempónk nagyobb volt előtte, kb. a megengedett sebesség, mégis ki tudtunk menni a kamionok közé), és nem volt képes lehúzódni. Amelyik autós leelőzött minket, villogott neki többször is, semmi reakció. Végül jobbról megelőzte 2 kamion között, ennek a jutalma az lett, hogy a kamionos ledudálta, mert úgy érezte nagyon bevágott elé, ami fentről biztos úgy is tűnt, lentről nem volt vészes.
Ha valaki csak ezt a végét látja, mi jön le, megint egy hülye, aki jobbról előz, pedig addig tök normálisan közlekedett, csak gyorsabban. Nyilván megvárhatta volna azt a maradék 7-8 kamiont, amit sikerült pár kilóméteren megelőznie, mert csak pár percet bukik vele, de megoldható lett volna feltartás nélkül az egész. -
Logitech
aktív tag
És nem hogy figyelmeztetné az autósokat, inkább csinálja a videót youtube-ra, ahogy sorban robbannak le, mint amikor egy jeges lejtőn mindenki lecsúszik, és össze vissza töri magát, ott se állna véletlenül se senki a domb tetején, és integetne, hogy ne próbáld meg, inkább az út széléről videózza az eseményeket.
-
Logitech
aktív tag
-
Logitech
aktív tag
Van értelme a kérdésnek. Nem cáfolni akarom, amit írtál, hanem én is szeretném megtudni, hogy miért nem létezik a tábla, olyan egyértelműen kijelentetted.
Amiket én találtam:
Kresz:
„Kötelező megállás” (34. ábra); a tábla azt jelzi, hogy a táblával megjelölt helyen megállás nélkül továbbhaladni tilos; a táblán levő felirat a megállási kötelezettség indokát tünteti fel;83/2004. (VI. 4.) GKM rendelet:
A „Kötelező megállás” jelzőtábla alsó felirata határátkelőhelyen a szomszédos ország nyelvén a „VÁM” megfelelője legyen. A jelzőtábla komphoz vezető utakon „KOMP” felirattal helyezhető el. Egyéb esetekben elrendelt kötelező megállásnál a feliratot értelemszerűen kell megtervezni.Az egyéb esetben értelemszerűen kell megtervezni a feliratot azt jelenti, hogy kötelező a felirat?
Margit-szigeten van még ilyen tábla, ott Ellenőrzés-Control felirat van rajta, és ott is van ilyen aszfaltba süllyedő oszlop.
-
-
Logitech
aktív tag
válasz Melorin #60166 üzenetére
Én ha nem sietek, akkor is meg szoktam előzni azokat pl. akik nem mennek állandó sebességgel, kanyarokban lassítanak, egyenesben meg felgyorsítanak.
Lassabb jármű előzésekor meg sokszor van, ha én lennék közvetlenül mögötte, már rég megelőztem volna, de aki előrébb van nem előzi meg, kettőt egyszerre nincs hely megelőzni, de olyan követési távolságot tart, hogy közé ês pl a teherautó közé nem lehetne normálisan besorolni, így amikor kielőzi végre, és visszamegy a sávjába, elmegyek mellette is nagyobb sebességgel, majd beállok a saját tempómra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Tudományos Pandémia Klub
- Robotporszívók
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest