Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz Peat;) #86480 üzenetére
No, ma vissza vittem dobozostul mindenestől. Nagyon rendesek voltak, egyből mondták, hogy cserélni fogják, igaz szürke nem volt, ezért most várunk, hogy az megérkezzen. Azért az eladó is megjegyezte, hogy a 66 expo kicsit fura, illetve a többi is.
Azért vettem boltban, mert On Tour volt, lett kuponom és kaptam még 10%-ot. Most már tudom, hogy erre is figyelni kell (egyébként este utána olvastam és ez tipikus E-M1 és illet E-M5 II hiba, esetleg ugyanaz a zár van bennük?) és nem lesz gond.
Egyébkét én ezt neten rendeltem meg, mert múlt héten sem volt nekik raktáron (csak boltban vettem át), az számít bármit is?
Most jön az ON része a dolognak. Azért pár képet lőttem vele. A színekkel és az egész RAW kidolgozással az Olympus Viewerrel továbbra sincs gondom, ez az, ami nekem bejön, tetszik. Viszont (de ezt csak érzésre tudom mondani) a GX80 + Silkypix páros zajban azért elveri az E-m5 II + Viewert. Főleg az égbolton, még iso200-on is jelentős a zaj Olympusnál, Panánál viszont gyakorlatilag nincs, igaz ott ennyire kék ég se volt nekem soha.
De ez csak érzésre, majd előszedem a Neat Image-t újra, az E-P1-el csodát tett, itt azért könnyebb dolga lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Android szakmai topik
- Diablo IV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest