Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
Mister_X
nagyúr
"Pláne amikor kezei sincsenek, csak a lábai meg az állkapcsa, és így sincs igazán ellenfele..." - he?
Amúgy Raiden szerepét fel lehet fogni úgy is, mint a II. vh. idején a repülőkét: senki sem gondolta, hogy ekkora hátrányban lesznek a hagyományos hajók - így Raiden idején is ott mennek levesbe a hagyományos katonaság és fegyverzet (Metal Gear) és a cyborgoké a jövő.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem igazán értem, hogy miért keresel ezekre magyarázatot, amikor olyan világról van szó, ahol hatalmas mechák rohangálnak meg nanorobotokkal feltuningolt emberek és robotok vagdalkoznak össze vissza, mesterséges intelligenciák kezében van a világ sorsa stb...
A Metal Gear játékok bár a mi világunkról koppintanak dolgokat, vannak közös pontos, de teljesen különálló világ. (plusz ugye japán címről van szó, ott meg mint tudjuk hamar elszalad a játékkészítők képzelete )
Ha nem jön be, nem jön be, nincs ezzel gond, csak nem kell mindenen kiakadni. Quiet is valami spéci cuccnak köszönhetően tud láthatatlanná válni. Aminek nálunk valszeg semmi értelme, de a MGS világában simán létezhet.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Régen az AAA címeknél nem a mennyiségre, hanem a minőségre mentek. Ma minden csak a pénzről szól. Túl sok a szemét. Régen nagyságrendekkel kevesebb játék volt, de cserébe kevés volt a rossz. Ma sok van, és kevés az igazi gyöngyszem. Bugok mindenhol vannak, voltak és lesznek. Csak míg régen legtöbbször a technológia okán jelentkeztek a bugok, addig ma a trehányság, a kapkodás (kapzsiság) eredményezi.
Leírtam én is, hogy az indie címek között kell keresni ma az igazi ínyencségeket, amik kreatívak, egyediek. De abból is sok van, és nagyon ki kell válogatni a jó játékokat.
A 90-es években is és ma is teljesen megvoltunk modok nélkül ha sinlge player játékokról volt szó. Az persze más kérdés, hogy pl. a CS is egy mod-ként indult. De a moddolhatóság számomra sose volt tényező. Egy jó single player játék hangulattal, jó sztorival adja el magát számomra. HL, NolF, Mafia, Deus Ex, stb stb.
"A változást önmagában pedig nem feltétlen kell félni..."
Nem kell, majd örülni fogunk a Call of Metal Gear, vagy a Solid Duty játékoknak...
szerk.: Titan Gear Solid?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Szóval én nagyon egyoldalúnak látom ezt a nagy Konami-ellenes fröcsögést, amit itt előadtok, már bocsánat. "
Igen fröcsögünk, mert a Konami még arra sem képes, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba és egy nyilatkozattal elmondja a lényeget, hogy ez és ez történt. Helyette megy a ködösítés, letiltják a logókat, nem engedik E3-ra, meg Gamescomra Kojimát, megszabják neki, hogy mikor és kinek adhat interjút...Ne mond már kérlek, hogy ezek nem kicsinyes, és gyerekes dolgok.
Legyen igazad, és Kojima is sáros, mert nem tud a pénzzel bánni. Attól még egy ekkora cégnek ezt rohadtul nem így kellene lekommunikálnia, szóval ne védjük szerintem a Konamit amíg a részletek ki nem derülnek.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Pont az a lényeg, hogy én nagy ívben teszek rá, hogy szegény Konami-nak mennyi pénzébe kerül a játék elkészítése. Nem véletlenül lett a MGS ilyen presztízsű. Nem véletlen lettek a korábbi részek egytől egyig a korszakuk legmeghatározóbb játékai. Eddig is ugyan így dolgozott Kojima. És nem kicsit segített Kojima a Konaminak eddig, hogy a cég oda jusson ahol most van. Mert a szaros PES és Yu-Gi-Oh játékain kívül nem sok mindent tudnak felmutatni. Castlevania 'oszt ennyi. Szóval inkább arany tálcán kéne hordozniuk Kojima szan-t és fényesre nyalni a....-t amiért feltette a játékipar térképére őket.
Az pedig tény, hogy a legjobb játékok akkor születnek amikor teret engednek a kreativitásnak, a szakértelemnek. Lásd GTA sorozat, Blizzard játékok, és hosszasan sorolhatám még. Persze ez nem olcsó mulatság. De van olyan mikor a profiton felül az elismerések fontosabbak. Amiket később lehet kamatoztatni.
Persze én mindig is ellene voltam ennek a kapitalista, iparos felfogásnak a játékiparban. Többször leírtam, hogy régebben ez nem erről szólt. A játékkészítés nem a pénzszerzésről szólt elsősorban. De a világ megváltozott. Túl nagyra nőtt ez az iparág ahhoz, hogy néhányan ne kezdjék el kihasználni ezt. Amint a nagy Wall Street-i befektetők elkezdték felfedezni mekkora pénz is rejlik ebben, és bevásárolták magukat a cégekbe onnantól kezdve csak a profit számít már. (Persze Japán cégek esetében nem jöhet szóba gondolom a Wall Street..)
Azt is leírtam már, hogy Kojima meghurcolásával és (remélem csak ideiglenes) bukásával az utolsó bálvány is ledőlt számomra. Az ember aki a kreativitást, elhivatottságot, mérhetetlen szakértelmet, jelentette számomra még ebben az iparban.
Igazából ezt szerintem csak az érti aki mindegyik MG részt végigjátszotta, és megértette, hogy Kojima mekkora univerzumot, és története szánt nekünk játékosoknak.
És sajnos úgy gondolom, hogy még mindig nem a Phantom Pain lesz az a rész aminek az utolsónak kellene lennie. Nem tudom elképzelni, hogy minden elvarratlan szál lezárulhat ebben az egy epizódban.
De sajnos meg kell barátkozni a gondolattal, hogy nem lesz tovább..A Team Fortress 2-vel pedig mi a baj, ami állandóan a 3. legtöbb játékos által játszott játék a steam-en?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
"Márpedig a Konamitól függ az, hogy a játék elkészül-e, vagy sem. Pont ezért nem feltétlen jó ötlet, hogy egy ilyen témában figyelmen kívül hagyod az érdekeit."
Márpedig engem mint végfelhasználót, nagyon nem érdekel, hogy az egyébként is kő gazdag Konami mennyire tudja még jobban teletömni a "zsebét". Mert úgy néz ki más nem számít nekik csak a pénz.
De nem ennyi pénzből...
Jogos. Bár nem tudom, hogy az inflációt is számításba véve nem egyezik e a két büdzsé (MGS 4 és MGS 5)
Bár valószínűleg erre több pénzt kapott."Feltehetően ezt a Konami nem is kicsi fizetési csekkel honorálta..."
Nagyon helyes! Legyenek Kojima mesternek szép, boldog nyugdíjas évei!
"PES jobban fogyott 2014-ben, mint az MGS:GZ...."
Nem hiszem, hogy a GZ-hez kellene viszonyítani a PES eladásait. (de elfogadom) Kullog a fifa után.
"Mert Kojima előtt nem voltak ott?"
De ott voltak. Viszont szerintem a MG sorozat volt ami egy tőkeerős céggé tette a Konamit. Hozzáteszem, hogy többek között. Mert a Silent Hill és a Castlevinia is segített ebben. Ha ismernénk az arányokat akkor lehetne erről konkrétabban beszélni. És nem kicsit segített a Konami megítélésén az, hogy milyen minőségűek és presztízsértékűek voltak a korábbi részek!!
"Két olyan példa, ahol a játékkészítők egyben kiadók is."
És? Ez nem érv az ellen, hogy valaki előtérbe helyezze a minőséget és a kreativitást a fillérb*szás elé. A Konaminek sok pénzt kellet adnia a MGS V-re, mert Kojima maximalista. De nem éri meg nekik egy olyan franchise-ra költeni és várni ami kiemelkedő és nagy presztízsű a cégre nézve?! Megint csak a fejőstehén hasonlat jut eszembe. Teljesen kiveszett az emberi oldala a kiadóknak. Csak a pénz pénz pénz. Mint ha nem lenne elég soha.
Mert a GTA sorozat nem a profitról szól a vérbugos játékaival, vagy a World of Warcraft nem a profitról szól? Egyrészt engem elkerültek a bugos GTA játékok. És lehet, hogy profitorientáltak is. Viszont egytől egyik kiváló játékok. És mint végfelhasználó engem ez érdekel.
"Talán még az 1980-as évek elején/közepén ez igaz volt"
Szerintem nem! Bőven belenyúlunk a 2000-es évekbe is ha ennek a végét kellene meghatároznom. Talán a nagy konzolgeneráció felemelkedése lehet ennek az oka. Régen is voltak olyan címek ami "bűzlöttek". De évente jöttek a jó kis ötletek. Az igényesen elkészített, friss ötletekkel telepakolt játékok. Persze rossz példának ott az EA. De mellette volt sok garázsproject-nek indult AAA cím is ami nagyon sikeres lett. Max Payne például. Deus Ex. De kár sorolni, sok volt. A probléma a folytatás rengeteggel, a dlc-kel és egyébb ökörségekkel kezdődött szerintem. És nem értek egyet az idnie fejlesztőkkel. Én azt látom ott még mindig az új ötletek, a kreativitás az első szempont. Figyelnek a vásárlókra, jól működik az Eary Access program.
Mert befektetésnek tekintik a játékfejlesztést.
Igen és a befektetők, és az alkotók között nincs semmilyen közeg ami egyensúlyt hozna. Ami védené kicsit az alkotói szabadságot. Már csak a profit orientáció diktál. Legyél kész a megadott időben, hozzon megadott összeget. Bármi ÁRON! Lásd Arkham Knight PC-s verziója.
"No offense, de a bálványok mind így járnak. "
Se Carmack, se Romeo esete nem illik ide. Kojima sokkal komplexebb játékkészítő. Míg Carmack és Romeo programozó. Sose tartották egy kézükbe egy adott játék készítését. Vagyis Romeo megpróbálta, meg is lett az eredménye. Kojima alkotói készségébe nem lehet belekötni, és a szakértelmébe sem. És az ő bálványa nem ledőlt, hanem ledöntötték. Míg Carmack és Romeo saját maga tehet a sorsáról."és nem mondom azt, hogy páratlan dolgot vitt végbe."
Pedig de. Előtte és azóta sem volt olyan komplex játéksorozat mint a MG sorozat. Elvakult vagyok biztos.
"A Konami többször kijelentette, hogy az MGS szériát folytatni szándékozzák, szóval..."
Szóval vége. Kojima = MGS. Majd lesz Call of MG féle tucatfos a következő évente megjelenő 20 rész. Ontják majd futószallagon, hogy dőljön a pénz. Azt hiszik majd a neve eladja. Egy részig talán még működhet is majd. De a jó érzésű MG Fan érezni fogja Kojima hiányát.A TF2 bár eltér az eredeti modjától, de szerintem nem nagyon lehet belekötni semmilyen tekintetben sem. Engem egyedül ez a sok csicsa kozmetikum meg craftolás zavart. De az kihagyható, nem kötelező. Játékmechanikailag, vizuálisan, szerintem a TF2 példát mutathat sok mostanában megjelenő eröltetett csapat alapú multiplayer FPS-nek. És szerintem azért lett olyan a TF2 amilyen. Vagyis azért különbözik az eredeti koncepciótól ennyire. Mert ha megcsinálják egy modernebb köntösbe ugyan azt, akkor a kaszt rendszert leszámítva konkurenciát állítottak volna házon belül a CS-nek. Ezért az alapokat megtartva, de kellően megkülönböztetve a CS-től adták ki. Mert mikor megjelent már a Source is ott volt.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Bennem maradt még egy két gondolat amit leírok mert ma már nem tudom mikor lesz időm fórumozni.
1. A folytatásokról: Én arra a történetre, játékra vagyok kíváncsi ami Kojima fejében van. Mert ő ismeri csak az egész történetet. És nem arra a történetre amit 10-20 erre kijelölt ember próbál majd kitalálni az alapján, hogy vajon Kojima mit szeretett volna még elmesélni.
2. Felfogom egyébként a te álláspontodat, hogy lehet a dolgot a Konami szemszögéből is vizsgálni. És megértem a cégek működését, céljait. Viszont azt nem értem, hogy nekem miért kellene megértenem a Konami érdekeit. Én mint végfelhasználó egy kész (jó esetben) termékért fizetek. És nem érdekel, hogy azt milyen áron hozták létre. Ugyan ez van a filmiparral is. Én fizetek a mozijegyért, de nem azért ülök be egy Marvel filmre, hogy a stúdiónak még több pénze legyen. Azért ülök be, hogy szórakozzak. Ezért azt szeretném, hogy Kojima készítse nekem a játékot úgy ahogy ő szeretné mert akkor kapom azt az élményt amit ő szán nekem. És nem érem be kevesebbel mondván "Megértem, hogy ilyen sz*r lett, szegény Konami-tól ennyi tellett". Marvel filmre sem megyek moziba, és CoD játékot sem veszek, mert számomra nincs bennük érték amit díjaznék azzal, hogy pénzt szánok rá. Míg egy Kojima féle MGS-ra elég nagy értékű pénzt hajlandó vagyok fizetni, mert a neve garancia számomra a minőségre, és a szórakozásra.
-
Gebriel
veterán
Pár gondolatot hozzá fűznék én is.
Én sem mondom, hogy a PES egy kirobbanó siker, de produkál akkora eladásokat, mint az MGS:GZ például.
Elég nagy szégyen ez a PES-re nézve, hogy kb annyit tud mint egy "demo" játék.
Egyébként az MGS sem annyira kirobbanó siker, amennyire nézem, ilyen 4 millió körüli eladást produkált az MGS4 (az MGS:GZ cirka 3,5 milliót), ez azért sehol sincs egy valóban kirobbanó sikerhez képest, de például még a Tomb Raider (2013) is másfélszeresen túlszárnyalja.
Az a 4 millió igazából 6 millió és míg a MGS 4 exkluzív játék, és csak PS3 jelent meg, addig a TR multiplatform persze, hogy több az eladási mutató.
(Más eredményt várnak el egy Mercedestől és más eredményt egy Marussia-tól a Forma-1-ben is.)Nagyon fontos dolgot ki hagytál, még pedig azt, hogy az MGS4 megjelenése évébe és azt követő évben volt a Konaminak a legnagyobb bevétele (és 2012-ben) az elmúlt 10 évben
A Guns of the patriots megjelenése után 17%-al emelkedett a cég nettó éves bevétele.Nem beszélve arról, hogy lehető összes díjat és elismerést begyűjtötte az MGS 4... mert mester munka.
Mutass még egy olyan játékot ahol ha mondjuk elrejtőzöl a kukába, és utána, ha túl közel mész az ellenséghez, a bűz alapján az észrevesz.
De ezek mellet sajnos azt kell mondanom, hogy érthető (de részemről nem elfogadható) a Konami siettetése a megjelenést illetően amilyen anyagi helyzetben van a cég..
2012 óta a jövedelme évente 50%-al esik.
Nem csodálom, hogy a MGS 5-től várják a megváltást, de pont ezért kéne türelmesnek lenniük, hisz ha összecsapva hozzák ki, nem garantált a siker.
Ez nem egy COD, hogy minden, ész nélküli, megyek, lövők tudású usert kiszolgáljon.
Szűk a vásárlói piaca, és ha azt elveszíti akkor, le is húzhatja a redőnyt.
Vagy tényleg évente fogja ontani majd az Metal Gear Duty játékokat, de ekkor érthető, hogy .LnB és a többiek és én is miért siratják a sorozatot.szóval ha úgy nézzük, 2010 óta várjuk, várja a Konami is az új MGS játékot.
Ez nem igaz. MGS 4 megjelenéskor Kojima azt nyilatkozta, nem csinál már az MGS-nak több részt, tehát nem várhatnak 5 éve erre a játékra.[ Szerkesztve ]
-
-
Gebriel
veterán
"Viszont az, hogy exkluzív PS3 kiadás, az mit számít?"
Annyit számít, hogy te egy exkluzív cím eladási adatait, hasonlítottad egy multiplatform Tomb R. adataihoz.
"Lehet szídni a Konamit össze-vissza, de nem látunk a színfalak mögé, hogy mégis milyen számok is vannak azokban a táblázatokban, ami alapján a döntéseket meghozták."
Én nem szidom a Konamit, sőt írtam is, hogy érthető a döntése, mert 50%-al esik évente a pénze.
Csak éppen megy arra amerre a többi cég is.. nem a minőség hanem a mennyiség számít.
És csak a statisztika..Milyen díjat nyert egy COD??
Ha nyert is összes része nyerhetett annyit mint egyedül az MGS 4.Operation Flashpoint is ékes bizonyítéka, hogy régen nem csinálhatták meg azt amit ma.
Nem volt, 0 day pach stb...Elkurvult a játékpiac és ez tény...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem tudom mi lehet a háttérben. Nyilván nekem is megfordult a fejemben, hogy nagy kamu ez a balhé. De ahhoz ez már túl nagy és mocskos. Ha bebizonyosodik, hogy az akkor nagyot fogok nézni.
Én már csak a játékkal foglalkozom, várom nagyon. Valami olyat várok tőle amit még egyetlen MGS játék sem adott, valami igazán egyedit. Úgy gondolom Kojima így utoljára nagyon oda fog csapni. Valahogy meg sem fordul a fejemben az, hogy csalódni fogok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"A Metal Gear-eket és persze a már elvadult dolgokat (klónozás, kiborgok, you name it) más kérdés, hogy belerakták, de hát istenem, ez van. Viszont ettől ez még csak egy játék... "
Japánban ezek hétköznapi dolgok. Mármint úgy értem, hogy a kultúrájukban. Lásd kismillió anime, amik teli vannak mecha robotokkal. Nálunk hungarikum a pálinka mondjuk, náluk ugyanez a mecha robot.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
"Pedig ha akarnál, te is szerintem sorolni tudnád azokat a dolgokat, amiket még pluszba elvárnál, vagy alapvetően jó ötletnek tartanál megvalósítani a játékban, nem?"
Nem, semmibe. Mert teljesen másért szeretem ezt a játékot. Jól mondják sokan, ez egy interaktív film. Azt csodálom amennyire ez az egész egyben van, ahogy ki van találva. Egy két epic jeleneten kívül nem is tudok sok játékelemre visszaemlékezni. Nem tudom mennyi fegyver van a játékokba és ilyen apróságok. Nekem a sztori ami mindent visz. A Mafia sorozatot, a NOLF-ot is azért imádtam (és még pár Single Player játékot).
Én játékmechanikailag csakis multiplayer játékokat csodálok. Azok közül pedig műfajilag megvan pár kedvencem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
"Mindössze mindegyiknél tudomásul veszem a korlátaikat, kompromisszumaikat amiket a játékfejlesztők a játékélményért hoztak."
Igen, minden játéknak úgy kell nekiállni, hogy az ember megismerje a mechanikáját. Ezt nagyon sokan elfelejtik. És ez főleg multiplayer esetén jó, sőt az egyetlen célra vezető hozzáállás szerintem.
Én is tudom, hogy van a Metal Gear szériában hiba, átgondolatlanság. Viszont én nem keresem, sőt nem is tűnik fel sokszor. Én úgy végigjátszottam az összes játékot, hogy semmi negatív nem maradt bennem. Szerencsére rövid időn belül, egymás után játszottam végig őket. És kis túlzással "tranzban". Nagyon berántott a hangulat. Szóval nekem ezek a dolgok nem szúrják a szememet. Pedig aztán nagyon kötözködős szemétláda vagyok. És ha nem olyan játékról van szó amit szeretek akkor ízekre tudom szedni minden hibáját. Ez lehet személyiség kérdése, vagy az hogy amit az ember szeret azt nem bántja. Ennek ellenére sose zavart, hogy ha más leírja a negatívumokat olyan dologgal szemben ami nekem tetszik. Főleg a MG sorozattal kapcsolatban. Annyira elvakultan szeretem, hogy képes vagyok csak nevetve legyinteni a kritikákra. És most sem azért írom ezt neked, mert alaptalan lenne a kritika, hanem inkább azt nem értem, hogy ha tetszik akkor miért emeled ki többnyire a negatívnak vélt dolgokat? De igazából erre is megvan a válaszom, mert te objektívan tekintesz a játékra, nem mint egy rajongó.
-
.LnB
titán
Az tény, hogy a Diamond dogs a Militaires Sans Frontières-t ért támadás után jön létre, alakul át.
Boss szarva az egy sérülés következtében jelenik meg ugye. De ne legyél biztos abban, hogy az BigBoss szarva....
És nem elvarrni kell a szálakat, hanem összekötni. a 4. rész elvarrta már a szálakat.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én is gondoltam már rá, hogy kicsit túlvállalták magukat, de bízom benne, hogy sok mindenre választ kapunk.
Viszont egy nagy gond van. A jövő hét még okés, de az utána lévő hét az nagyon nehéz lesz. Jön ugye X360-ra, meg PS3-ra is a játék, és azok általában 1 héttel premier előtt már neten vannak, és én nagyon parázok hogy belefutok valami gigaspoilerbe.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Esküszöm oda akartam írni, hogy nem Cifu-ról van szó. De gondoltam csak nem veszed magadra... hát de.
Szóval nem rád gondoltam.
De kedden nyomod te is nem?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Na csak találtál olyan kritikát ami nem full pozitív mi? Sokat gúgliztál?
Nem olvasom el, mert spoileres lehet. Mindenféle információt kizárok míg nem játszottam végig. Vagyis megpróbálom.
-
varadigabor
senior tag
Egyik gameplayben azon is röhögtem hogy kölyök DD vár küldi végén minket mellette katonák tisztelegnek, aztán a játékos meg akarja simogatni erre le ver 2 katonátXD
Amúgy nem tudom mire lehet hasznosítani egy kis cicát Azt tudom hogy patkányokat fel lehet szedni. Azokat le rakva el tudom képzelni hogy enemyk meg zavarásra jó lehet.
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
.LnB
titán
7000-ért vettem kupont, de má'mikó'.. [link] Mostanában már 5000-ért is kapni kupont.
(#1275) Snip3r_HUN Esztergom vonzáskörzete 9000(valamennyi) TV+HBOpack+Sport csomag+100mb/s-es net. Igaz ez akció volt, és gyorsan kihasználtam.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ne is mond, a szívem megállt. Nekem az van. De van rá már megoldás. Itt tárgyaltuk: [link]
-
Fitzgerald
veterán
Sejtettem hogy valami nem lesz rendben, a legolcsóbb kulcsos oldalon is 35 euróért láttam.
Én várok 1-2 napot, lesz itt aprón szerintem megint 5-6k-ért. Ha nem, legfeljebb veszek 8-ért LeC-től.
Vagy várok még picit tovább. Már úgyis elspoilereztem magamnak az első 2 órát egy videóval. -
.LnB
titán
Valami infó jöhetne, hogy ki merje megnézni. Hol található, a játék melyik szakaszán. Hol tartasz epizódban, vagy ilyesmi. Ha lehet kicsit lőjük be ezeket a dolgokat.
-
.LnB
titán
Ja igen, elolvastam. Ezt nehéz lett volna körülírni. Mondjuk én már akkor is gondoltam erre
Ilyen apróságokkal tele lesz a játék, csak győzzük felfedezni őketmikor megadtam a dátumot. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
1. Az zavaró lehet ha balkezes van. Érthető a bosszúságod.
2. Fegyverbuzikat zavarhatja igen CoD-ot emlegetni ebben a topikban? Kemény. Mehet neki a Permaban!
3. Ezek annyira szófogadó katonák, hogy nem mernek letérni az előre megbeszélt járőrvonalról. Ha a Magyar katonaság is ennyire szófogadó lenne... Na meg aztán ha ilyen főnököm lenne mint nekik, én se nagyon baszakodnék vele . Viszont ha észrevesznek akkor nagyon okosan viselkednek én úgy vettem észre. Sok mai játék megirigyelhetné.
4. Igen az idő gyorsan telik. Az szerintem is lehetne kicsit lassabb. Tippre erre lesz patch.
5. Lopakodáshoz Ctrl-t próbáld meg megnyomni, az nem árt. Az meg, hogy missclickelsz az user error na.. Kés nem kell, még a végén az lesz a bajod, hogy nem dobálható mint a COD-ban! Hangtompító ha elkopik, vagy kifogy a lőszer akkor kérj utánpótlást.
6. Nincs Skoda120 na b+...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest