- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balaena
csendes tag
Másfél éves Samsung X-490, dobozában, 2 töltővel, átlátszó buboréktokkal, gari már nincs. Szerintetek?
-
AMD Power
titán
Motorola L6 Vodás 6 hónap garival minden tartozékkal mennyit ér?
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #197 üzenetére
Én is tudok neked mutatni olyan hirdetést, ahol K800i-t árulnak állítólag szép állapotban 3000Sk-ért, ami 21 000 Ft. És ennyi a reális ára?
Használt telefonokkal kereskedem, naponta legalább 15-20 telefont adok el, márcsak jobban tisztában vagyok a napi árakkal, mint egy aprónetes kisgyerek, aki lehet hogy egy leharcolt, hibás V3i-t árul.
De ha Te az aprónet szerint árazol be egy telót...Ismerek egy ilyen boltot Komáromban, vittem nekik eladni, egy V3x-et mert a kutyának sem kellett, a csaj megnézte az aprónetet és közelte velem hogy 10.000 magyar forintért átveszi, mert az apróneten mán' lehet kapni húszér is...
De legyen akkor 30K, és mindenki boldog
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #195 üzenetére
óh...hm, ennyiért egy jobbfajta V3 szokott lenni.
Inkább 30-35K -
válasz
ogregnemeth #194 üzenetére
25 e.
-
ogregnemeth
csendes tag
Motorola V3i
doboz
adatkábel
64mem. kártya
töltő
1hónap garancia.
Mennyit ér mostanába? -
AMD Power
titán
Az SE W800i minden tartozékkal már csak 40K-t ér garisan?
-
Bodz
nagyúr
Mennyit kapnék most egy Nokia 6233-ért minden gyári tartozékkal, karcmentesen, még 1.5 év Nokia garanciával?
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
Jól van, jól van, felfogtam.
Akkor 10e-vel szaladok 3200-as után. -
Zoltanfi
senior tag
Vagy új telefont is vehetsz ennyiért.. Moto C261, W220, vagy Samsung X160 a Pannonnál, Sharp GX-17 a Vodánál és még sorolhatnám
-
-
Algieba
őstag
Találtam egy teljes tartozékosat. Remek fotókat küldött a telóról az eladója. Ráadásul kérésem szerint bekapcsoltan fotózta le, hogy a kijelzőjét is meg tudjam nézni. És minden szép és jó.
Mennyit ér?
Még a doboza is megvan. Szinte nem is néz ki használtnak!
Ugye egy ilyen már megér 12e+postaköltséget? -
diegho
nagyúr
v360 + 128mb kártya 8 hónapos. apróbb karcok vannak, alig láthatóan. csodafone-os. mennyit lehet elkérni érte?
-
jogprof
csendes tag
válasz
Viktor0610 #175 üzenetére
kössz.
hali. -
Algieba
őstag
válasz
Viktor0610 #175 üzenetére
Magam is így gondoltam. -
vscotina:
A 6210 állapottól függően 7-11 e Ft.
Algieba:
Állapottól függően 8-12 ezer Ft.
jogprof:
3250: 38-45 e Ft. -
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Mennyiért lehetne eladni egy Nokia 6210-es telefont, gyárilag független, sosem volt javaítva darab. És egyáltalán hol, kinek????? -
Algieba
őstag
Szerintetek, mennyit érdemes fizetni egy Nokia 3200-asért? Csak maga a telefonért. (Töltőre nincs szükségem.)
-
jogprof
csendes tag
Hali
nokia 3250 fél-éves 2karc a kijelzőn minden tartovék+egy 512mb kártya..szerintetek menyiért tudnám eladni?? -
Zoltanfi
senior tag
válasz
Viktor0610 #170 üzenetére
Mert tudom, hogy ez mást is érdekel.. Szóval?
-
-
T.adee
csendes tag
A topic címéhez egy kis segítség: www.hasznaltgsm.hu
-
AMD Power
titán
1 éves független Nokia 6060-s fekete. Látszik rajta ,hogy 1 éves! Mennyit érhet?
-
Debilon
addikt
mennyit érhet egy független, tavaly szeptemberben vett 6070-es?
nincs rajta LIVE!.. -
Pedig de...
A Z3 újabb (ez nagyon fontos az árat tekintve), jobb a kijelzője és a kamerája.
Én a helyedben örülnék, h. ''csak'' ennyit esett a 6680 ára... Ugyanez más márkák esetén lényegesen nagyobb áresést jelentene. -
Zoltanfi
senior tag
-
I_Am
veterán
válasz
Viktor0610 #154 üzenetére
Nehogymár egy Z3 többet érjen mint egy 6680!
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #156 üzenetére
Hát igen sajnos! Nagyon sok a használt D900. Arról nem is beszélve , hogy már ''nagyon'' olcsón lehet venni!
-
-
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #154 üzenetére
Viktor ha ezt eltudja adni annyiért,akkor az én D900-am mennyit ér????
Hisz az enyémet tudnám kb eladni jobbik esetben 45 000 ft-ért szerintem.
Akkor Ő hogy tudná eladni annyiért.
Jó mondjuk boltja válogatja,de 45 000-ért nem lehet boltba eladni szvsz. -
-
I_Am
veterán
Nokia 6680 T-Mobilos, mindene megvan, doboz papirok minden.
Mennyit érhet most használtpiacon? -
törölt tag
Vodás, szép állapotú Motorola Z3 mennyit ér? Mindene megvan, 10 hónap gari van még rá.
-
-
hecktor
aktív tag
válasz
Viktor0610 #143 üzenetére
oké , de hol ?
-
-
hecktor
aktív tag
Most derítettem ki , hogy gyárból lopottak.
Tényleg kockázatos lenne , akkor is ha csak én használnám a telefont és nem adnám el őket ? -
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #135 üzenetére
Hát köszi.Basszus a 6131-es nokia nem tud ennyit csak több szinű a kijelzője és az kétszer ennyibe kerül.
Én egy Sony Ericsson K750i-re akartam volna leginkább cserélni de arra is amit találtam 35k-ért újat akkor 15-öt kéne rádobni minimum.Annyival enm ér többet az se.
De ennek vajon mért ment le ennyire az ára?
-
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Mennyiért lehetne eladni egy Nokia 6210-es telefont, gyárilag független, sosem volt javaítva darab. És egyáltalán hol, kinek????? -
_seth_
veterán
Bomba üzlet lenne a rendőrségen kikötni... jó kis osztálytársad van...
Az ilyet messzire el kell kerülni!
Ha a 8800 Scirocco edition akkor írd fel az IMEI számát amit beleírnak nem amit kiír... itt a mobilarenan is kerestek egy lopott darabot...
Ha van hozzájuk, doboz és számla akkor nyugodtan vedd meg a telókat -
hecktor
aktív tag
Hétfőn veszek 2 db n93 -at , 1 n70-et és 2 db 8800 -át 100.000 Ft -ért !
Haverom osztálytársa adja , előtte kipróbálom az összeset , 100% hogy nem csap be, de az a sejtésem hogy a telefonok lopottak, csak azért lehetnek ilyen olcsóak. Szerintetek megvegyem így a telefonokat , mert bomba üzlet lenne , de a lopottakat nem ''veszik'' el pl. ha beviszem egy gsm boltba őket ? -
hecktor:
Nokia n70: 50 e
Nokia n93: 90-100 e
Nokia 8800: 80 e
(Ezek mind használt készülékárak!)
djtoomi:
Sajnos, már 20 körül kapható, pedig sokkal többet ér... -
hecktor
aktív tag
Helló!
Ezeket beáraznátok ?
Nokia n70
Nokia n93
Nokia 8800
Mindegyik tökéletes állapotban van. -
djtoomi
addikt
Na szerintetek mennyit ér az én Sharp 550SH-m.Kicsit karcos a teteje kijelzője karcmentes,doboza mindene megvan.
-
törölt tag
Nokia E50 (vodás, szép állapotú, mindene megvan, 3 hónapos) és Sony Ericsson D750i (t-mobilos, szép állapotú, a dobozán kívül minden tartozékával) mennyit ér?
-
Retro11
senior tag
Üdv!
Szerintetek egy független jó állapotú Nokia 9500 mennyit érhet?Kb 1éves.Mindene megvan amit adtak hozzá.128as karival,jó aksival.
Előre is köccentem! -
marsu
veterán
válasz
Viktor0610 #124 üzenetére
Biztos, hogy többet ér .... Csak legeslegvégső esetben hagynám ott egy mobilos boltban. Ugyebár nekik is kellene valami haszon. Ugyanezt a Moto V3i-t ők 30.000.- ért árulták ...
Szerintem 25-30 között simán eladható lenne, ha még valaki keresne ilyet. -
-
Hali
Szerintetek egy Sony Ericsson T610.est mennyiér tok elpasszolni? 3éves..vodás..dobozzal meg adatkábellel..amugy jo állapotba van..
köszi -
Darth Mumus
tag
HY mindenkinek!
Most szántam el magam arra hogy megérdezzem hogy SEK800i be való 2GB-os karit megéri-e már venni?
[link] -
marsu
veterán
Sziasztok!
Eladósorba kerülhet egy Motorola V3i gyárilag kártyafüggetlen jó állapotú mobiltelcsi. Kb egy éves, dobozában, tartozékokkal, USB kábellel, 256MB-os kártya, CD, headset ....
Mennyit érhet most egy ilyen készülék? -
Qkker
csendes tag
Sziasztok! Sagem My-V76 dobozában, gyári tartozákaival, gyári állapotban. Mennyit kérhetek érte? Előre is köszönöm. Péter
-
AMD Power
Van, ahol már 95-ért is kapható P990, tehát ennyiért sok. A K610 állapottól függően 35-40 k.
Kimmuriel:
A C62 kb. 4 e Ft. -
AMD Power
titán
SE P990 függetlenül megéri 109K-ért? 0 perces , dobozos!
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
0 perces SE K610i Pannonos telcsi mennyit ér?
-
Kimmuriel
aktív tag
Egy Siemens C62-t (nem röhögni hangosan!
) mennyiért lehetne manapság elpasszolni? Pannonos, eredetileg függetleníteni akartam, de az állítólag szoftverhibát eredményez ennél a típusnál, én meg nem akarok kicseszni senkivel... A teló nagyon jó állapotban van, zsír újnak néz ki (egyedül onnan tudni, hogy használt, hogy egyrészt nincs már a piacon, másrészt meg gyanúsan sok rajta a feltöltött csengőhang és háttérkép), tényleg egy karc sincs rajta, aksija 5-6 napot simán bír, de megy akár 1 hétig is, megvan a töltője (naná!), a használati utasítása is + a doboza... Mit tippeltek, mennyit ér?
-
joergie
őstag
Sziasztok!
Érdekelne a telóm értéke. 1 hetes független SAMSUNG Z650i
Csak azért érdekel mert itthon még egyáltalán nem lehet kapni -
Beantech
aktív tag
HEllo Motorola Rokr e1-es telcsi mennyi ért lehetne eladni?
-
csimpok
aktív tag
válasz
Viktor0610 #107 üzenetére
Ok kösz, akkor valszeg megéri függetleníteni.
[Szerkesztve] -
-
csimpok
aktív tag
válasz
Viktor0610 #105 üzenetére
Jólvan.
Ennyi erőfeszítéssel válaszolhattál is volna
[Szerkesztve] -
-
csimpok
aktív tag
Eladó Samsung SGH-X160 mobiltelefon, vadiúj, dominó csomaggal 14000 Ft-ért. (Boltban 16K).
Amúgy kártyafüggetlenként mennyit ér egy ilyen teló?
[Szerkesztve] -
Dolby
senior tag
válasz
Viktor0610 #101 üzenetére
No ma reggel megnéztem, egy van még ami független 27kért kártya nélkül 6 hónap garival. Az esetleg versenyezhet,de erre a 34re is irányárat írt, sztem 30-ra ha le tudom vinni megveszem mert nem lenne azért olyan rosz ha lenne hozzá kártya, és ahogy néztem 512 microsd-t 4-5kért lehet venni szóval a 27-re ha ez rájön akkor 31-32...
Lehet h nem mondtam h független kell, azért mondtad a 27 körüli árakat, mert a függők valóban 25-27 körül mozogtak, de nekem most vodás kártyám van és pannonos lesz szóval kell a független.. :-/ -
Dolby
senior tag
válasz
Viktor0610 #101 üzenetére
Ott találtam ezt is. Akkor lehet hogy én voltam felszines... Megnézem...
De nem most, vmi karbantartás van. A fene essen bele...
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei: McNamara
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!