Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Szervusztok.
Munkafolyamatok dokumentálására vadászok olcsó kompakt gépet. Nem fogok a világ másik végéről fotózni semmit. Így a zoom maximum a makróknál jön szóba.
Feladata egy mérőszobán előforduló termékek dokumentálása (hogyan van felhelyezve méréshez), esetlegesen reklamációk kezeléséhez (makró egy furatról, repedésről, sérülésről).
Saját akkus modell lenne a legjobb, akkor nem kellene töltőt venni meg aksikat, amit aztán mások elkunyerálhatnak.
Fémházas (némileg behatásoknak ellenálló modell) előnyben. De az ellenkezőjéről is meggyőzhető vagyok.
Esetleg ez?
Köszönöm segítségeteket előre is.
[ Szerkesztve ]
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
creation
senior tag
Szervusztok,
Kérlem az illetékeseket, vessenek erre is egy pillantást és véleményezzék: #51916
-
creation
senior tag
válasz Quent1n #51950 üzenetére
Ne haragudj, de sehol nem írtam árat, hogy meddig mehet
Rámutattam egy kis kompaktra, ami iszonyat olcsó, de egy szóval sem mondtam, hogy az az árkategória érdekel. (Persze azért ragadjunk meg a realitás talaján. A cég területéről a gép soha nem fog kilépni.)
A külföldi rendelés sajnos nem játszik, mi több még az is meg van szabva, hogy honnan tudom beszerezni, ugyanis zárt céges beszerzési láncunk van. Így elsősorban az érdekel, hogy a feladatra megfeleljen. És kb az érdekel, hogy milyen típus az ami jó lesz.... Azt hogy honnan vesszük meg az már a beszerzési osztály feladata, nem az enyém
Tehát akkor a kérdés még ugyanaz.
"Munkafolyamatok dokumentálására vadászok olcsó kompakt gépet. Nem fogok a világ másik végéről fotózni semmit. Így a zoom maximum a makróknál jön szóba.
Feladata egy mérőszobán előforduló termékek dokumentálása (hogyan van felhelyezve méréshez), esetlegesen reklamációk kezeléséhez (makró egy furatról, repedésről, sérülésről).
Saját akkus modell lenne a legjobb, akkor nem kellene töltőt venni meg aksikat, amit aztán mások elkunyerálhatnak. Fémházas (némileg behatásoknak ellenálló modell) előnyben. De az ellenkezőjéről is meggyőzhető vagyok."Köszönöm segítségeteket előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs