Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz pacimik #17368 üzenetére
Panasonic Lumix DMC-G1 digitális fényképezőgép kit
En ezt neznem meg...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Esetleg egy mikor 4/3-os gép? Pl. Pana G1 (124 mm x 84 mm x 45 mm, 380g)
Vagy 1 olympus E450(129,5 x 91 x 53 mm, 380g)?
Méretüket tekintve elég picik, képüket tekintve verik az összes kompaktot.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
titán
Ez nehéz eset az biztos. Menjetek el egy MM-ba és fogdossa meg őket, próbálgassa, használja, érezze a súlyt, méretet. Aztán DSLR-nél nem mindegy, milyen obival veszed, a 18-55-ös kiteket el lehet felejteni, nem elég semmire. Nekem a D80+18-135 van, ez már elég szerintem, most 194000, akkor 250 volt. Viszont képminőségben fényévekre van mindentől. Ne kapkodjátok el, ha érdekel a tükrös téma inkább gyere át oda, mert ez itt off.
bluobluo: Photo Hall, MM, Euronics-os eladókról had ne mondjak vélemény, 10-ből 9 azt se tudja mi az az iso vagy mátrix fénymérés, attól meg hogy egész nap gépeket pakolgat, nagyon tudni fogja melyik milyen képet produkál. De nem is folytatom, mert Te eldöntötted, hogy TZ7 lesz és bármit mondok, azt fogod védeni.
-
rumos14
nagyúr
látom, páran ajánlották a Pana G1-et, sztem ezzel az a baj, hogy egy új rendszer, szűkös obiválasztékkal, aranyárban. egy DSLR-nek az (is) a lényege, hogy obikkal igényed szerint tudod továbbfejleszteni a szett képességeit.
nemsokára megjelenik a GH1, na az már lesz vmi, fényképezésben és videofelvételben is, de olyan árban lesz, hogy nézni fogunk.
de ez nem is ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest