Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz rumos14 #12272 üzenetére
Ja, igazad van. Azért sokan azon a véleményen vannak, hogy az K200D nem egy belépő szintű DSLR hanem valahol a középkategória felé kacsintgat. Na meg ugye szigetelt, fém váz. De a Sony is nagyon csábító (végül is nagyon szoktam vigyázni az ilyen cuccaimra így a műanyagabb ház nem hátrány számomra). Igazából egyértelmű lenne a döntés, ha a K200D-ben volna liveview is. +20k a Pentax és talán időtállóbb is.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Allien
veterán
válasz rumos14 #12272 üzenetére
Én is szemezgetek most, de, az A200-nál csak az alapkit csábitó igaziból, a dupla kit sajna nem annyira kedvező, a K200D-hez képest (duplakit), még drágább is, igaz, az átfogása viszont kedvezőbb. Számomra még mindig a K200D a nyerő, de főleg azért, mert pl arra a rendszerre nézegettem a használtpiaci obikat, míg a Minolta cuccokat nem annyira. De, amit láttam, az inkább a Pentax felé hajlana, csak ez is erőssen szubjektív.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox One
- iPhone topik
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.