Hirdetés
Aktív témák
-
Sutty66
tag
válasz elfelejtette #16042 üzenetére
Miért lenne orosz rulett? Simán viszi sőt huzhatja is ha akarja. Mindenki fikázza a codegent csak azt nem tudom a sok év alatt miért nem szart be egysem nálam. FSP-t meg már dobtam kukába sajna.
-
Sutty66
tag
válasz Cheater-666 #16071 üzenetére
Itt 90% az FSP-t fogja ajánlani, de várd meg a guruk véleményét is.
-
Sutty66
tag
Már megne haragudj hogy ismét olvasgatom eme topikot, és ha zaklatásnak veszed ne is olvasd tovább! Elösszöris nem kértem és nem adtam tanácsot, csupán egy kérdést tettem fel amire ki igy ki ugy elmondta a véleményét. Mindenesetre Dyno vagy elfelejtette urak valamivel kulturáltabban adtak hangot nemtetszésüknek, és mivel embereknek tartjuk magunkat ez igy helyesebb szerintem. Ha valaki ennek ellenére sem a kedvedre való azt jelezd neki privátban vagy kultuált formában.Szándékomban nem állt átbaszni senki fejét, az enyémet meg pláne! Hol láttad azt az " állításomat" miszerint a jól bevált tápegységeknél jobb vagy ugyanolyan jó a "noname" kategoria? Lehet mázlim van és ettöl statisztikailag még lehet szar a "kodgány" ahogy nevezitek. Mindenesetre ami szerintetek lehetetlen az itt nálam megtekinthető minden este kb 18 után. Konfig az adataimnál. Mindenkinek további szép estét
-
Sutty66
tag
válasz venember83 #16203 üzenetére
Egyet értek veled, HA megmakkan. Kb 15 megnyikkant táp van a kamrában speciel 1 sem kodegány. Ha nagy baj hogy leirtam azt hogy nálam müködik töröljétek ki nyugodtan és béke marad a földön
Skizz : Tényleg nem nyikkant meg kodgányom és most itt megy két darab mellettem. Ellenben nálam nem kereskedelmi mennyiségü tapasztalat csapódik le, meg igazán nem is forgalmazzák (van helyette sok szerintem szarabb). chieftec 560 A12C röl tapasztalat van-e. A kék ledre sz..rok[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest