Hirdetés
Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz Khelben #23050 üzenetére
Tudom hogy nem a tied és hogy már megvan, de akkor se kéne kockáztatni, sőt lehet a kodgány else fog stabilan bánni vele.10-12K-ért tökéletes választás az a giga amit írtam.
Joshua:Corsair TX650 tutira elég lesz, de még a VX450 is.
Kem:Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt nézz itt szét és akkor nem fogsz ilyen butaságokat írni, vannak érdekes dolgok amik félelmetesek és enm gondolnád, én ütköztem suzukival ami 12 éves és nem haltam meg pedig frontálisan volt meg miegymás.Ültél már 5milliós új skoda octaviába?gáz a minősége.
Borix:Milyen 400W-os tápod van?Mert ha minőségi bírnia kéne.650W-os táp még akkor is sok lenne ha CF-be akarnád hajtani.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Khelben #38607 üzenetére
Nem a venti szabályozza magát, hanem a táp áramköre, hőmérséklettől függően nagyobb vagy kisebb feszültséget ad a ventinek, aminek következtében gyorsabban vagy lassabban forog a venti. Venticserét nem javaslom, mivel ugyanolyan légszállítású ventinél a hangja is kb ugyanolyan lesz, ennek a Chieftecnek ilyen sok levegő kell a hűtéshez, ez ilyen.
A PNF minőség szempontjából minimum van olyan szinten, mint az általad említett GPS-es Chieftec, halkabbnak pedig mindenképp halkabb. Csak kérdés, hogy kapsz-e még PNF-et, mert sok helyen már csak PNR vagy GNR (ha jól emlékszem) sorozat van PNF helyett.
varsam: Javaslom ennek a linknek a megtekintését.
[ Szerkesztve ]
-
Freemen_
csendes tag
válasz Khelben #38607 üzenetére
Nekem is pont ez a tápom van, és nekem is ez volt a gondom. Úgy oldottam meg, hogy szétszedtem a tápot kiszedtem a ventilátort, és megolajoztam egy csepp műszerolajjal. Ha szétszeded akkor ahol a matrica van, a ventilátor hátulján, az alatt van egy kis "gumi dugó". Na azt kiszeded, és látni fogod a tengelyt, oda tettem fogpiszkálóval tényleg csak 1 csepp olajat. Azóta mint ha új lenne, nem berreg, hanem szép halkan dolgozik...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs