Hirdetés
Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz rup1u5 #37138 üzenetére
NEm a benne lévő SS bélel van baj, hanem a Corsair alúl vezérelt venti profiljával ezáltal, ha kicsit is gyengébb szellőzésű házakba, 1-2éven belül elfáradnak benne az alkatrészek a meleg hatására, de már párszor kilett tárgyalva a dolog itt, a legfőbb probléma hogy nagyon alacsony fordulaton jár, hatásfokához képest, na mindegy ettől függetlenül jó táp nekem is ilyenem van, csak nekem fájna egy Eenrmaxot Corsairra váltani, szvsz jó lesz a Corsair.
(#37139) Blaze71:Giga FSP beles, jóval jobb mint a Csifi hangban is meg úgy mindenben, viszont a Csifinek hosszabb kábelei vannak, ez az előnye.
(#37137) banderasz77: Na ez jó hír.
-
Dyno
veterán
válasz rup1u5 #42550 üzenetére
Csupa jó, röviden és tömören CF/SLi+Quad tuninghoz is tökéletes.Nekem kis tesó van 385W-os, még csak 2hónapja van nálam de elötte ment 1,5évet, megvizsgáltam semmi öregedésre utló jel, hangja pedig nem kellemes, hanem egyszerűen néma, de viszont ha én mindent fullra terhelek 1000-1200RPM-ig pörgeti a ventit, így nem forrósodik át a táp.Viszont nem igazán hallható, tehát tényleg egy csendes táp.
(#42551) neduddki: Súlyra nem is lesz PNF, már 80+-os táp, bordák is csekélyebb méretűek mint a PNF-be.
ECO80+ 350W-ost, egyszer láttam valamelyik boltba de azóta se, pedig jó alternatíva, anno 14K-ért láttam(~2-3hónapja).[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten