Hirdetés
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Na nézzük sorban:
"a cpu-z és everest ben nézve a cpu core fesznek nem kellene stabil fix értéket mutatnia?"
Nem. Tökmindegy, hogy mit mutat, nekem is mutatott már 2 és 20V között random ugráló értékeket, de volt még pár érdekes eset. A szoftverek által mutatott értékekkel nem kell és nem szabad foglalkozni, bővebben lsd: első hozzászólás.lehet, hogy nem elég a táp?
Nem, nem lehet. A tápod egy 8800GTX-et is elbírna a konfigod mellett. Nem költői túlzás, valóban elbírná, és még bőven maradnának benne akkor is tartalékok. (Szintén első hozzászólás, láthatsz műszerrel mért fogyasztási adatokat, 100%-os, azaz padlógázas terhelés mellett:
"2,66 GHz-re húzott E6300-as Core 2 Duo egy GeForce 8800GTX-el:
271W a hálózat felől -> ~ 217W a táp felől" )"most olvastam valahol: 350W alatt nem érdemes 6600gt-vel próbálkozni"
Én legutóbb azt olvastam, hogy az UFO-k építették a piramisokat. Mondjuk még ez is sokkal reálisabbnak látszik, mint az a nem kicsit durván téves infó, amit te olvastál. Stol egy tiédhez hasonló gépet egy agyontuningolt 6600GT-vel hajtott 230W körüli FSP-vel, gond nélkül, és nem csak egy teszt erejéig...Ettől függetlenül lehet táphiba, az FSP gyártósoráról is kerülhetnek le gyári hibás darabok, de annyi bizonyos, hogy nem kevés a 350W.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
ja és van alatta 1 geforce6600gt amit húzni is kellene kicsit... /most olvastam valahol: 350W alatt nem érdemes 6600gt-vel próbálkozni...
300W-os Zennek meg az volt a baja, hogy a 6600GT-m tul keveset evett, igy csak 4 vinyoval birt beindulni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest