Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicodin24
csendes tag
Sziasztok!
Muternak kéne néznem valami telót,tudnátok valamit ajánlani?
Csak telefonálás,esetleg email,max face..
1giga ram elég sztem,tűrhető kamerával,mert néha kattint párat,akksi azért ne fél napos legyen,4.3-4.7 nagyság elég neki 40-50000 ft-ig.
Akár független vagy a kékektől valami kártyásan.
Nézte már a Sony E3-at, Samsung Galaxy Core Prime-t..Előre is köszi.
-
Vicodin24
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék telefont váltani nagyobb kijelző miatt ,jelenleg Sony Xperia L-t használok 2.5éve.
Átlag felhasználásra (telefon,net,fénykép) ,1GB RAM (inkább több) max 5" kijelző, androiddal,max 60000 huf.
Amit kinéztem Samsung Galaxy J5,előfizetésemnél 25000!!!!
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_j5_teszt/specifikacio.html
Tudtok valamit ajánlani,ennyiért ez megéri,vagy van jobb is,esetleg valami vélemény telóval kapcsolatban J5??
Előre is köszi a választ!
[ Módosította: Mate ]
-
Vicodin24
csendes tag
Sziasztok.
Egy Xiomi Hongmi telefont akarok cserélni.Hasonló (erősebb) adottságokkal,max 5" 2sim+SD,2-3GB nagyobb akksi főleg,függetlenül.Nem játszom,zenét sem hallgatok rajta,igazából telefon,FB viber ilyesmi. Ajánlották a P70 et,4000es akkuval Huawei P9,Xiomi Redmi 3S? Esetleg valami alternatíva? Előre is köszi!
-
Vicodin24
csendes tag
Sziasztok. Egy Samsung galaxy prime telefont váltanék újabbra.(bár 2.5 éve használom nem vagyok vele megelégedve)
Szóval szeretnék egy új telefont max 60-ert, ha lehet ne samut.Vagy vélemény, már jobbak? 1sim elég, Telekomos vagyok,de az sem baj ha független..csak telefon és face, semmi játék. mindent meghallgatok. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest