Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery20
tag
Sziasztok!
Mondjuk azt, hogy megbarátkoztam a nagy telefonokkal bár ez így azért túlzás, csak elfogadtam, hogy nincs megfelelő hardver normális méretű házban.
Ahogy olvastam nagyon ajánlgatjátok az Xperia SP-t, ami nagyon jó áron is van, ráadásul gyári garival. Ami még tetszik az a Nexus 4, itt azonban félek, hogy gari nem nagyon lenne rá, vagy nagyon drágán (lásd Telenor). Ami méretre tetszene, viszont horror áron van Galaxy S4 mini!
Mit tudnátok ajánlani, akár ezek közül, akár valamilyen teljesen más modellt.
Wildfire S-ről váltok, úgyhogy ezután minden megváltás lesz Viszont 2-3 évente veszek csak új telefont, emiatt nem akarok olyan hardvert venni, ami fél -1 év múlva semmire nem lesz jó (pl 512Mb RAM kevés!) És még valami, nekem a telefon munkaeszköz, ezért megbízhatónak kell lennie!
Előre is köszönöm!''Dehát én a Nyomkereső vagyok, nem a Batman'':DDD
-
Gery20
tag
Most tényleg ennyire rosszak az Amoled kijelzők? Én egy S4 mini-n gondolkozok, de eléggé elbizonytalanítottatok! Inkább menjek Xperia SP irányába?
A két telefon között nekem 13k lenne a különbség, úgyhogy az szinte mindegy, viszont méretben már nagynak tűnik az SP. Egy Wildfire S-t váltana, aminél az SP 30mm-el nagyobb!
''Dehát én a Nyomkereső vagyok, nem a Batman'':DDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest