Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz -Faceless- #168110 üzenetére
Realme GT Master vagy valamivel drágábban a Poco F3-ban nagyon minőségi kijelző az árához viszonyítva.
-
őstag
válasz volvoguy #168114 üzenetére
Nyilván magasan az legjobb, amelyiknél a hátsó szett tölti be a szelfikamera szerepét is. A Zenfone Flip széria.
Amúgy alapvetően szerintem helyesen gondolkodsz, a hagyományos megoldások között leginkább az IPhonok a nyerőek ezen a területen.
A kínaik közül a Vivo középkategóriában is kínál autófókuszos, nagy felbontású szenzort, de ez nálunk jelen pillanatban sajnos nem releváns. -
őstag
válasz KilgoreTrout #168185 üzenetére
Sztem várd meg a Redmi Note 11 globál kiadását. Január 26-án érkezik, a Goboon valszeg azonnal előrendelhető lesz az alábbi specifikációkkal.
Snapdragon 680
6.43″ 90 Hz FHD+ AMOLED
Dual speakers
33W Wired charging
5000 mAh battery
50 MP S5KJN1 / OV50C Main + 8 MP IMX355 Ultra Wide + 2 MP Macro GC02M1 + 2 MP GC02M1 Depth
Android 11, MIUI 13Elvileg nagyon kedvező áron nyit majd. Minden részlet ebben a cikkben.
-
-
őstag
válasz Zoleee83 #168203 üzenetére
Jelen pillanatban nincsen információ erről, de nagy valószínűséggel a Xiaomi név alatt megjelenő készülékek kiváltsága lesz a hosszabb terméktámogatás.
Egyébként a 11 Lite 5G NE ársávja körül inkább a Redmi Note 10 Pro 5G tanyázik majd. De még nem szivárogtak ki a hivatalos EU árak.
-
őstag
válasz Zoleee83 #168205 üzenetére
Dehogynem AMOLED, a kínai is az, csupán a global változat Snapdragon chipsettel jelenik meg, mindössze ennyi a differencia.
Jah, most látom, hogy elírtam. Az előző hsz-emben a Redmi Note 11 Pro 5G-re gondoltam, amelyet a következő héten jelentenek be.
Mondjuk a Note 10 Pro is AMOLED paneles.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Winnie The P #168308 üzenetére
Jaja, de ez annyira nem meglepő, a 10 Pro is 100e fölött kapható még mindig hivatalos beszerzésből.
Én a 4G modell szerepét kevésbé értem, főleg ilyen közeli árazással. Nem világos miért dobták ki MediaTek chipsettel is. Hacsak minden régióban nem teszik elérhetővé mindkét variánst.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz P4lom5 #168329 üzenetére
"Egyetlen bajom a 11T-vel, hogy ha nem a miui launchert használod, akkor nem működik a gesztusvezérlés. :("
Igen, emiatt szarjanak sünt. Én Novát használnék. Reménykedem benne, hogy a 13-tól ismét tudom majd. Melyik MIUI verziótól tiltották le amúgy a 3. féltől származó appokban a gesztusvezérlést?
-
őstag
válasz Viktor0610 #168338 üzenetére
Remek... Köszi az infót. Gondolom sok esély nincsen rá, hogy A12-vel újra működni fog.
-
őstag
válasz pinnacle #168397 üzenetére
Talán érdemesebb még támogatott régebbi Xiaomi vagy Samsung flagshipet érdemes nézni. Mi 10, S10.
Szerintem ezek árában kapott középkategóriás készülékek nem feltétlenül ugorják meg a szintet. Például a Redmi Note 10 Pro esetén úgy tűnik még GCammal sincs 4K videó esetén elektronikus stabilizálás... Pedig alapvetően a minőség szerintem oké lenne. Vagy kell hozzá egy gimbal. -
őstag
válasz ElRamos #168490 üzenetére
Sok jó telefon telefon található ebben az ársávban.
Poco F3 (szvsz ez a best buy), Xiaomi 11 Lite 5G NE, illetve a blueye által linkelt GT Master.Használtban gondolkozva néznék egy újszerű, garis Xiaomi 11T-t. Kamerában potensebb a fentebb felsorolt telefonokhoz viszonyítva. Illetve a Xiaomi ígérete szerint 4 éves támogatottságot élvez majd. Nem tudom ez nálad mennyire prioritás.
-
őstag
válasz dragon1993 #168501 üzenetére
Nord 2, illetve a Realme-nek van 1-2 terméke 150-160 között, GT vagy a GT Neo 2. A Xiaomi 11T-t gyári garival ennyiért nem tudod megvenni.
Én jelenleg maradnék az A52s-nél, viszont a február közepén érkező Realme 9 Pro+ elég jónak tűnik, flagship elsődleges szenzort kapott OIS-szel, ha egy jó szoftvert is írnak mellé, fotózásban lenyomhatja az A52s-t... Nagyon kíváncsian várom.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Cs1csó #168509 üzenetére
Valszeg nincs rá elég kereslet. Ami mondjuk fura annak tükrében, hogy a csúcskészülékek között bőséges a választék a kompakt kategóriában. A Xiaomi is most száll be a buliba...
A középkategóriában a Samu próbálkozott az A szériában, de a harmadik generációra sajnos kifulladt ez is... [link] -
őstag
válasz John1994 #168521 üzenetére
Nem egészen értem, az S21 széria összes tagja belefér a keretbe. Még az Ultra is. 400k pont most a Media Marktban.
A Samsung Experience Store-ban 410k Ft. Talán még esnek az árak majd az új generáció bemutatását követően.
OnePlus oldalról a 9 Próra érdemes ránézni. De a Samu megbízhatóbb összességében szerintem. -
őstag
válasz kun0203 #168539 üzenetére
Az FE-ből a Snapdragon verziót ajánlott venni, a másikkal rengeteg probléma adódhat az Exynos chipset miatt.
Szerintem az S20 FE és a 11T főkamerája nagyjából hasonló teljesítményt hoz, a Samsung előnye a tele lencse, ezáltal optikai zoomra képes a Xiaomival ellentétben. Utóbbinál csak a digitális nagyítás adott.
Az A52s gyengébb készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok