Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Gyerekek ébredjetek már fel a csipke rózsika álomból. Hogy milyen telót vegyetek ?!
Az én javaslataim a következők.Nokia N8 atom stabil. Szép kijelző, jó készenlét, és mindent tud amit kell. 12 megapixel xenon vaku. Ingyenes GPS örök térképpel. Nálam ez áll az első helyen. Jó nem android megy rajta. Na és akkor mi van ?!
Ez után esetleg.
samsung wave s8500
samsung galaxy s i9000Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
snecizero
senior tag
Szevasztok.
Van 42000 forintom és még nincs mobilom. Milyen mobilt tudnátok javasolni ?
A lényeg ,hogy androidos legyen és 2 napot ha lehet menjen el az aksi.
Ja és ha lehet ne 3,2 kijelzőméretű legyen. A ZTE skate kizárva olyanom már volt. Olyan fostalicskát még egyszer nem veszek. Olyan gyenge videót vett fel ,hogy még mobilon is gáz volt vissza nézni. A 640x480 videóval már kiegyeznék[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
snecizero
senior tag
válasz baliqua #44206 üzenetére
Samsung Galaxy S Plus
Nálam ez a nyerő meg még a htc radart is átgondolnám. A Samsung Galaxy S Plus
nál nagyon nagy előnyt jelent a super amoled kijelző aminél jelenleg nincs jobb. Meg keveset fogyaszt az amoled kijelző.Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
snecizero
senior tag
válasz lsebestyen #44384 üzenetére
SE live with walkman a legjobb ár érték. Sajnos csak t mobilosoknak. Számhordozás megoldható !
1gh proci
android 4.0 ics
hd video
5mp autofókuszos kamera
a gps
wi fi
stbt mobilnál a wbshopban 35990 ft. (dominó csomagban)
Ezt überelje valaki ?!
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
válasz potyka126 #44442 üzenetére
Samsung galaxy plus. Az a nyerő szerintem. Ha nem ilyet veszel akkor nagyon megfogod bánni. Nekem volt super amoledes telefonom és egyik kijelző sem ér fel ehhez . A samsung minőség és már bizonyított nem eleget. Az alcatel még csak most jött. A defy meg hát jó, de nem eléggé.
-
snecizero
senior tag
válasz milestone #44519 üzenetére
A szép asszonyra rá lehet unni ! A jó feleséget meg örökké lehet szeretni ! Szerintem xperia arc s. Vegyél hozzá szilikon tokot és megvan oldva a csúszkálós probléma. És fogásra is jó.
Tudásilag meg jó kis masina.Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
snecizero
senior tag
SE live with walkman. 36000 kártyásan. Mindent tud amit kell. Azoknak ajánlom akiknek nincs sok pénzük, de jó androidos mobilt akarnak venni. És még valami amiért érdemes ez mellett dönteni. Az a stereo hangszóró. Bárhol meghallod ha csörög a mobilod ez nem okoz neki problémát. Legyen az metron ,buszon, kint, bent ,lent, fent. Légkalapács használata közben
-
snecizero
senior tag
válasz puskas1993 #44804 üzenetére
SonyEricsson Live with Walkman-t vegyél ! 36000 ft dominóban a webshopban és ingyen házhoz is szállítják. Nekem bevált és megkapja az ICS 4.0 Androidot. Stereo hangszóró.
Mobilarena teszt.--------->[link]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest