Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Akos93
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, okostelefon vételén gondolkodom. Igazából ez lesz az első okostelefonom, de nem tudom milyet vegyek. Mi érné meg. Mert kártyás vagyok, tehát mobilinternetet úgysem rendelek hozzá, de itthon, meg sok helyen ahol járok általában van wifi. Kérdezném hogy szerintetek milyet kéne vennem? A Samsung Galaxy S 2-t nézegetem nagyon, csak kicsit még húzós az ára :S Pedig ez a teló nagyon bejönne
Nem tudom, szerintetek? -
Akos93
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék egy új érintőképernyős telefont.
Az ár max 80k. Igazából mindenre használnám (multimédiás dolgok játékok, fotózás, zene hallgatás, wifi, netezés meg az alap dolgok persze.) Függetlenül, internetről rendelném és persze új készülékre gondoltam.A legfájóbb pont nálam az lenne, hogy rettentően zavar ha akad a telefon, hogy van-e olyan andoridos készülék ilyen árkategóriában aminél nincs semmi akadás, vagy csak egy nagyon minimális?
Remélem minden fontosabb dolgot leírtam, remélem itt segítséget kapok -
Akos93
tag
válasz molnarpeter #27271 üzenetére
Ez a Nexus S nekem nem nagyon tetszik, csúnya :S De ez a neo nem lenne rossz, bár még mindig kicsit a Galaxy S felé húz a szívém. Valaki valami más ötlet még?
-
Akos93
tag
Nem tudok dönteni, milyen telefont kéne venni
Valaki valami vélemény?
Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S Plus (Vajon megér-e annyival többet mint amennyivel drágább a simánál?)
LG Optimus Black
SE Xperia Neo
HTC Desire S
HTC Incredible SSzerintetek?
-
Akos93
tag
válasz milanmylo #28930 üzenetére
Én tuti SGS2-t vennék. Szerintem az iphone egy sz@r. Nem ér annyit mint amennyit elkérnek érte. Az iOS is mint rendszer tökre kötött, nem tudsz vele semmit csinálni, nem tudod úgy formálni ahogy te szeretnéd. Meg az milyen már hogy iPhone csak iPhone-al kompatibilis?
Vicc az iPhone, meg az egész apple, szerintem[ Szerkesztve ]
-
Akos93
tag
-
Akos93
tag
Srácok, forgalmazói garanciás telefon mennyire rizikós? Ha telefont veszek, mindenképpen gyártói garanciásat?
-
Akos93
tag
Elég sokan nézegetik mostanában ezt a telefont, én is ezt nézegetem, meg kéne rendelni.
Amit én láttam legjobban elfogadható ajánlat http://www.arukereso.hu/Jump.php?ProductAttributeId=58541307&Price=25&ProductType=p&pp=d3862e3d256ae4f19bacf26d60f84085összes gyári tartozék és 2 év samsung garancia Csak még győzködöm magam :/
-
Akos93
tag
válasz aggleány #29915 üzenetére
Tessék, megpróbáltam ahogy írtad. Galaxy S Plus
-
Akos93
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy már régóta nézegetem a Galaxy S Plus-t, és valószínű legkésőbb káracsonyig beruházok rá, de nem tudom hogy a Galaxy S Plus megkapja majd a 4-es androidot hivatalosan? (Ha jól tudom ez az ICS?)
-
Akos93
tag
Gyerekek, imádom Megjött az SGS+ és oda vagyok érte, kicsit tartottam tőle, de egyszerűen csodás Szerintem ennél nem is kell jobb. Csak gondoltam leírom nektek, +1 pozitív vissza jelzés vele kapcsolatban.
-
Akos93
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert lenne egy problémám de fogalmam sincs hova írjam.
Rá kerestem több helyen sehol semmit nem találok róla.
A dolog a következő: decemberben vettem egy Samsung Galaxy S Plus-t (i9001)
Minden jól működött, de pár hete nem jó a play áruházam. Semmilyen app-ot ne tudok letölteni, se a meglévőket frissíteni. Ha rámegyek kiírja hogy letöltés, és ott annyi, majd egy idő után azt írja hogy A "megadott app-ot" frissíteni nem lehet egy bizonyos hiba miatt (905)Ez mitől lehet? Mit tegyek? Ezért igénybe vehetem/vegyem a samsung szervízfutárt?
Légyszives aki tud segítsen! :/Üdv
Ákos
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hobby elektronika
- Szólánc.
- eMAG vélemények - tapasztalatok