Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
iknight
senior tag
Üdv.
70 ezer forintig milyne okostelót ajánlotok ti? Lehetőleg olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi akinek, van vagy volt is olyan telója amilyet ajánl. Új és használt is egyaránt érdkeelne ebben az árkategóriában, de olcsóbb is érdekelhet, olyan ami ár/ érték arányban jó. Jahh és nézzen ki valahogy.
Jelenleg amiken gondolkozom, az a nokiától az n78, n95, e71, e61 apple iphone 1. genes. Ezekről szeretnék véleményt tapasztalatot( az iphoneról nem kell azon van, n95 ről sem az volt, ezekről inkább hogy a többiekhez képest milyenek) hogy szerintetek melyik, illetve ezeken kívül valami más modellt tudnátok e ajánlani. A wifi fontos hogy legyen benne, a gps nem az de előny. Más nem igazán fontos.Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
iknight
senior tag
válasz #16820480 #2425 üzenetére
Nemtudom hogy ez a váalasz nekem jött e esetleg... Nekem is nagyon szimpatikus főleg mert 64 ezer az új két év nokia garival. De épp ezért is tartózkodom tőle, mert ha ennyibe kerül és mindent tud, akkor a többi miért kerül közel kétszer ennyibe ugyan ezzel a tudással? Nem gagyi esetleg a minősége? Műanyagok nem recseg ropokod, nem kopik könnyen esetleg?
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
iknight
senior tag
Üdv.
Ha olvasod még annyit hozzátennék, nekem volt iphone sima és 3g-s, és htc diamond, és egy kis ideig kaiserem is.
Amiben egyértelműen jobb: Zenehallgatás, filmnézés, és játék ebben szerintem verhetetlen az összes telefon között, az internetböngészésben is első.
Ami miatt még nekem jobbna bejött: Nagyon méretű kijelző(tudom hogy felbontásban a htc jobb, de szerintem mindkettő kielégítő minéségű). Az apple levelező rendszere jobbna bejön nekem az outlookos megoldásoknál, egyszerűbb átláthatóbb... Az apple szövegbevitelirendszere is jobb. Diamondnál vagy kicsit voltak nagyon a gombok, vagy sokat kellett nyomni egymás után. A kaisernél pedig a qwerty billentyű ugye angol nyelvű, és a magyar ékezetes betűket körülményes volt rájukvarázsolni. A kamera szerintem ugyan mindegy, kb hasonló minőség összességében, jó fényviszonyok mellett mindkettő jót csinál, rosszak mellet mindkettő szart. Sebességre nemtudom menynire gyors a pro, de az iphone a diamondnál gyorsabb. A touch flo, az ilyen félmegoldás néha kell azért a toll, az applenél sosem. A tudásban sokan szidják az apple-t, hogy a winmobil jobb. De csak olynaok, akiknek vagy nem volt apple telója, vagy nem ásta be magát kellően a témába. Ugyanis az utólag telepíthető programok, minden kategóriában megtalálhatóak, és gyakorlatilag bármilyen program elérhető hozzá, és nagyon jó minőségben, úgy hogy egyik sem fagy vagy akadozik, és igényesne kidolgozva.
Igazából egetlen dolog amiben jobb a htc szerintem ez pedig a navigáció.
Amennyiben a navigációra ninc sszükséges, apple-t vegyél met minden másban jobb szerintem, ha kell a navigáció, akkor pedig htc-t.
Sokan mondják hogy az apple a marketing miatt ilyen sikeres, az miatt is, de legalább annyira jó. Amíg ki nem próbáltam én is ugyanígy vélekedtem róla, mindmáig utálom az apple üzletpolitikáját, de egyszerűen anynira jó ez a teló, hogy félre kellett tenni az ilyen érzelmeket. Most van egy apple iphonem, meg most akarok venni egy másik telót, a másik számomnak, szivem szerint annak is iphone-t vennék, de két ugyanolyan teló minek?Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
iknight
senior tag
válasz #16820480 #2428 üzenetére
Igazából az a helyezet, hogy nagyon sok minden mást is lehet kapni ebben az árkategóriában, ilyen vagy közel ilyen tudással... Úgyhogy fogalmam sincs... Nálam az iphone a favorit, de abób lugye minek kettő? Majd feldobok egy érmét
-
iknight
senior tag
Örülök hogy segíthettem... A lényeg az tömören velősen, hogy ne azalapján itélj meg egy telefont manapság, amit a specifikációban olvasol, hanem legalább olyna fontos a futó software, és ebben azapple verhetetlen... Illetve a telepíthető plusz alkalmazásokkal, mert azokkal szinte minden igényt kielégíthet, és ebben is verhetetlen az apple...
-
iknight
senior tag
válasz Viktor0610 #2432 üzenetére
Azt elismerem, hogy navigációban jobb a htc. De milyen program az ami nincs meg az iphonera? Mondj egy windowsos mobilos programot, és mondok rá egy mac oses programot ami ugyan azt tudja, csak könnyebben kezelhetően, és igényesebben kivitelezve...
-
iknight
senior tag
válasz #16820480 #2434 üzenetére
Hát azt kell hogy mondjam, hogy erre is van megoldás az applenél csak nem jut eszembe a neve... De ha valaki szeretné megkeresem... Navigációs software tényleg nincs még rá... De a tomtom műhelyében már készül hozzá, illetve olyna infót is hallottam már hogy igo is lesz rá... Nemtudom de amelyik cég elsőzör kidob rá egy rendes navigációs software-t az nagyot fog kaszálni vele, a 10 millió elkelt iphonera, szerintem sokan megveszik...
-
iknight
senior tag
válasz picur220 #3319 üzenetére
Nekme volt 5800-m de eladtam, nem csak a teszkóban nyomkodtam. Egyáltalán nem siralmas a használata, nekem a ceruzát talán egyszer sem kellett elővennem, csak akkor a kézirás funkcióhoz és a kis qwerty hez kelllett. Egyiket sem használtam a full képernyő qwerty nagoyn jól használható, és egyébként minden elérhető újjal. Egyedüli negativumként én az anyagminőséget tudnám felhozni, de az az n sorozatnál sem jobb. Szóval ahoz képest hogy 80 ezer az új ára vodafonnál kártyásan a legjobb vétel, az n95 nél mindenkléppen jobb, a nagyobb kijelző miatt, illetve pl böngészni smst irni, emailezni, sokkal jobb az 5800 , nem a kis telefontárcsán kell fél óra alatt bepötyögni egy webcimet. Ahogy tapasztaltam(régebben volt n95-m is) még az akku ideje is jobb talán az 5800-nak. A zenei progi turbora me semmi szüksége az 5800-nak de ha valamit javit is rajta, akkor csak idő kérdése hogy mikor jelenik meg rá. A kijelzőbe meg ugye egyértelműen verhetetlen, ha pl filmezni akkar akko ris az 5800 a nyerő. Végszóként az sem elhanyagolható dolog, hogy az 5800 1 évvel frisebb konstrukció, vagy ha azt nézzük a 8gb kéősbb jöt ki akkor 2 évvel. Én mindenképp az 5800-t ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
iknight
senior tag
-
iknight
senior tag
válasz Wendelke #3327 üzenetére
Egyébként a legtutibb dolog, hogy bemész egy nagyobb t-mobil üzletbe és ott valszeg kipróbálhatod mindkettőt, vagy pannonba, vagy vodához ahol van, megnézegeted nyomkodod és amelyik jobban bejön. De multimédiában, és netezésben biztos, hogy jobb az 5800.
-
iknight
senior tag
Erősen gondolkozom azon, hogy újra vegyek magamnak valami érintőkijelzős csúcsmobilt. Igazából 7 versenyző van most a toppon. Iphone 3g, Nokia n97, HTC Dream, HTC Magic, Touch HD Samsung i7500 és i8910. Ebben kérném a tanácsotokat, iphone már volt, és htc dream is, igazából azokat emaitt mellőzném. A Nokia N97-t túl nagynak találom, és nem bízok a nokia minőségében, illetve a qwerty billt sem használnám szinte soha, így nemhinném hogy értelme lenne azt venni. A touch pro pedig winmobilos, azt pedig nem igazán szeretem, illetve valamivel régebbi modell is mint a többi. Igazából 3 a fő esélyes,i7500, magic, és a i8910. Az i7500 mellett az szól, hogy a specifikáció kb ugyan az mint a magicnél, és kb 20 ezer forintal olcsóbb. Az i8910 mellett szól a nagyon jó kijelző, és a garmin navigáció ami egyszerűen elérhető a symbian rendszerre. A magic mellett pedig a multitouch és a htc-s kezelőfelület, illetve külsőre is ez jön be a legjobban. Igazából mindegyik teló viszonylag jó kritikát kapott itt a ph-n az n97 talán kevésbé. A lényeg, hogy akinek volt ezek közül bármelyik, leszámítva az iphone-t és a magicet azokhoz nekem is volt szerencsém, szóval örülnék hogyha megosztaná velem itt vagy akár privátban a gyakorlati tapasztalatait. Leginkább a negatívumokra lennék kíváncsi a pozitívumokat a marketingesek hangosztatják eleget a gyártók honlapján De igazából minden gyakorlati tapasztalatra és tanácsra szükségem lenne. Hasonló specifikációjú telefonok, és nem kis összeg egyik ára sem, és szeretném alegjobbat választani.
-
iknight
senior tag
válasz #16820480 #4405 üzenetére
Igazából egy nagy érintőképernyős telónál szerintem semmi értelme nincs se a trackbalnak se a dpadnak. Igazából a két leginkább szimpibb a i8910 meg a hero (igazából az előző felsorolásban elrontottam, mert hero-t akartam irni a magic helyett, mert pár ezres külömbség van a kettő között és azért a hero annál egyértelműen jobb). Szóval samsung mellett szól a jobb kamera, és a angyon nagy 3,7-s kijelző amit nagyon komálnék illetve a már most kapható jó navigáció. A hero pedig az android rendszer miatt tetszik, de viszont kisebb a kijelző sajnos, nem is oled, és persze navi sincs rá. Szal nemtom mindkettőnek vannak jó tulajdonságai meg rosz is.
-
iknight
senior tag
Nekem is volt 5800, nekem csak egyszer, de talán ez volt a legcsapnivalóbb minőségű telefon ami valaha a tulajdonomban volt, és nekem bizony volt 1-2. Szóval ha jó minőséget akarsz ne ezt vedd, de viszont ez a tudás ennyiért jó vétel, ha nem dobálod és vigyázol rá ezzel sme lesz gondod. De klasszisokkal elmarad pl az előbb említett e71től.
Igazából a fotós képesség annyira nem, bár jó h avan. A samsung mellett az oled kijelző, és az hogy 3,7" colos ami nagyon király. Milyen navigáció van androidra?
sheratan: Ha eltudnám melyik a fontosabb nem kérdezősködnék itt
[ Szerkesztve ]
-
iknight
senior tag
Az én személyes véleményem az, hogy a Samsungot válaszd. mert navigációnál is pl a nagyobb kijelző hálás tud lenni, illetve pl netezésnél is sokkal jobb. Szerintem monstanra az érintőkijelző nélküli telók, kezdenek idejét múltá válni, sokkal több lehetőség van szerintem egy nagy érintőkijelzővel, én is emiatt akarok olyanra váltani. Most egy samsung g810-m van pár napig, és hát pl a böngészés sokkal döcögősebb így, és pl ha úgy adódik egy nagyobb kijelzőn akár egy filmet vagy klippet is meg lehet nézni. A navigációs progi miat pedig szerintem ne aggódj, mert a garmin is van olyan jó, én minden rendszeren azt szoktam használni. Pl mert symbianra csak az van, winmobilnál pedig kisebb a hardver igénye, és szerintem logikusabb egyszerűbb felépítésű, meg pl offroad térkép is van rá.
[ Szerkesztve ]
-
iknight
senior tag
válasz Magnum_ #4415 üzenetére
Egy 3,7 colos kijelzőn már lehet gépelni ezerrel érintő képernyőn is szvsz, iphonenon is ment elég jól. A gari érdekel de a samsungra van 1 év, a nokiára 2, de úgysem lesz meg 1 év múlva már a samsung nekem 99% Illetve samsung telóm volt pár, de egyikkel sem kelett szervizbe menni, nokiával 2 vel is, és mind a kettőnél parasztok voltak a szervizesek, és csak ki akartak bújni a kötelezettségek alól. Illetve a Samsung 3 napos akkuja elég megggyőző. Igazából szerintem az n97 nem rughat labdába mellett, de a hero-n nagyon gondolkozom.
Otisz: LEhet hogy idén jön rá igo, de az még soká lesz, meg igazából itt a nagy kijelző a gondom még mindig, ha hero is lenen 3,7 colos oled akor nem gondolkoznék
[ Szerkesztve ]
-
iknight
senior tag
válasz Sly Bp. #4420 üzenetére
Igazából én is kezdek a samung felé húzni, viszont ez a mondat fogott meg:
"Jelenleg ennyit kell fizetnünk a 2 év garanciás készülékért, mely véleményem szerint a per pillanat a legjobb vásár azoknak, akik érintőkijelzős okostelefonban gondolkodnak és nincsenek olyan speciális igényeik, melyeket csak egy adott rendszer tud kielégíteni." -Bocha
Ő meg csak tesztelte mindkettőt.
-
iknight
senior tag
válasz Sly Bp. #4423 üzenetére
Ezt Bocha a HTC Hero-ról irta Egyébként szerintem abban igazad van hogy jobb tudást és minőséget ad a samsung olcsóbban, de azzal hogy értéktartóbb nem értek egyet. A Nokia nálunk nagyon népszerű, mert pl nekem a g810, az tudásban ugyan az mint az n95 és annál minőségben sokkkal jobb, és van 1-2 extra funkciója is. Mégis találkoztam olyannal aki az n95-t preferálja, nem tudja megmondani miért, azért mert nokia és kész, mert nokia minőség meg stbstb Sajnos ez a kép él az emberekben még mindig, hogy a nokia a jó minőség, holott nagyon nem így van már szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
iknight
senior tag
válasz picur220 #4426 üzenetére
Igazából énis ettől félek kicsit a hd-val hogy nem lesz hozzá elég alkalmazás. Szóval ahelyett hogy döntöttem volna, mégtöbb esedékes teló van Mostmár komolyan godnolkozom a nokia n97-n, csak annál meg a rendszer gyorsaságától, és a csúszka tartósságától parázok kicsit.
-
iknight
senior tag
Még mindig nem sikerült dönteni, továbbra is várnék ötleteket, Samsung i8910, HTC Hero vagy Nokia n97 is a képbe került most
-
iknight
senior tag
IGazából ahol veszem, forintra ugyan annyiba kerül minda három gyári magyar garival. Szóval főleg betette a kaput. Ahol eddig néztem a samut ott 10-e vel olcsóbb volt,de viszont kiderült msot hogy bolti garival csak, a gyári garival guyan anyni. Szal A samsungnak félek a terméktámogatásától, hogy kevés progi van rá. A nokiának ott az ovi store, a heronak az android market. A samsungal meg sakkozhatok hogy vagy jó lesz a nokiás progi vagy nem, illetve félek hogy a böngészője meg maga az egész rendszer sokkal kevésbé használható mint az android. A másik meg hogy szerintem a samsung a legkevésbé értékáló a 3 közül.
[ Szerkesztve ]
-
iknight
senior tag
Igazából sürgős lenne, mert vagy holnap rendelek valamit, vagy a hétvégét a 3310-s társaságában töltöm Igazából azon gondolkoztam, hogyha vennék egy n97-t és nem jön be hamarabb eladom vagy ha feldobom cserére hamarabb kapok érte egy samsung hd-t vagy hero-t mint fordítav szerintem.
-
iknight
senior tag
válasz Sly Bp. #4451 üzenetére
Hát nemtudom, az omniával meg félek, hogy nincs terméktámogatása. Én imádom ha mindenféle jó kis játékot, meg egyéb programot elhet tenni a telefonokra, és a nokiának ott az ovi store. A samsungal meg sakkozhatsok hogy a nokiaprogramok.hu-ról találok e valami működő programot rá.
-
iknight
senior tag
-
iknight
senior tag
válasz phaet0n #4457 üzenetére
Én is hasonló szituációban vagyok. Szerintm a Samsung mellett döntök énis. Szerintem a naviban mindkét program maximálisan eltudja látni a feladatát. A samsung pedig szerintem hardveresen a jelenleg legfejlettebb okostelefon. Lehet hogy szép a touch flo, meg jó is, de alatta mégis egy nagyon ideét múlt rendszer lakozik. Netböngészésnél jobb a nagyobb kijelző szvsz üzenetkezelésnél is, és multimédiában a Samsung verhetelen.
-
iknight
senior tag
válasz phaet0n #4459 üzenetére
Kb én is így vagyok vele én 3 teló között vaciláok, samsung, nokia n97, meg a hero, 3 napja gondolkzom rajta, először a herót akratam, aztán a samsungot, aztán a nokiát, aztán megint a samsungot, madj feldobok egy érmét Szerintem windows mobile-s cuccot nem érdemes a win7-ig venni. A nokia n97 preztizse lenne jó, de ahogy látom gyakorlatilag alig jobb mint az 5800 ami 60 ezer
-
iknight
senior tag
válasz Sly Bp. #4465 üzenetére
Voltam a t-mobilnál és megnéztem egy N97-t végülis tetszett, de ez is be volt haluzva semmire nem reagált A vodafonnál a htc hero-t ngyon király, a samsungot nemtudtam de asszem el kell halasztanom a teló vásárlást mert nagyon tanácstalan vagyok
-
iknight
senior tag
-
-
iknight
senior tag
válasz Magnum_ #4478 üzenetére
Igazából az ütött szíven mikor a boltba megláttam kitéve a touch hd-t és utána megnéztem az n97-t és a hero-t, és háát az a méretű kijelző páratlan vizuális élményt nyújt, és pl még windows mobilnál az x-t is kényelmesen le lehet nyomni a hurkás újjaimmal Ha ehez mérethez hozzávesszük az oled samsung kijelzőt, az királyság.
-
iknight
senior tag
válasz Devil Smile #4491 üzenetére
Szia
Ha a nokia n97-t áráig merészkedünk el pénzben, akkor én a Samsung I8910 HD mindenképpen ajánlom hoyg tekintsd meg, szerintem hardveresen a legfejletteb teló a piacon most. Illetve még a HTC hero sem rossz vétel. Szerintem ne vegyél nokiát csak azért mert a 2 éves telójuk bevált neked, azóta sokat változott a világ.
Kombat: Ha csak a kijelző számít akkor iphone- mert annak egyértelműen jobb. Viszont iphone-t nem tudsz beszerezni csak bizonytalan forrásból garancia nélkül kitudja honnan, kitudja hány éves, az akkuja hogy van lelakva stbstb. Samsungot pedig gyártói garanciásat is kapsz annyiért, igazolt forrásból
-
iknight
senior tag
válasz Devil Smile #4498 üzenetére
Én szvsz a legnagyobb ballépésnek tartom amit egy gyártó elkövethet. Nem konkrétan az s8000 hanem ez a mostanában dömpingelő hullám, wifivel és gps-el ellátott zártrendszerű telók, így a gps nem ír benne 2 forintot sem. Van egy csomó teló ami pl symbiannal, androidal, vagy akár winmobillal is tök jó teló lenne, de igazából megöli a zárt szoftver szerintem. Pl ez a samsung is ilyen, meg szerinetm az lg arena, tény hogy jó telefon, de szvsz nyilt oprendszerrel mégjobb lenne. Ha valaki most érintő képernyős telót akar, szerintem messze a legjobb ár érték arányú mobil az 5800. Ha nem kell érintőképernyő esetleg javaslom a samsung i7110-t nézd meg láttam már 70 körül boltban újat, és oled kijelzős, autós szettet adnak hozzá a gyári csomagban, és igen pozitív kritikát kapott itt a mobilarenán is.
-
iknight
senior tag
válasz Sly Bp. #4513 üzenetére
Nekem is volt szerencsém az e71-hez bár n95 8gb-m nem volt de sima n95 igen, és annak bizony lassabb volt a böngészője szvsz mitn az e71nek. Arra hoyg egy két cikket elolvsson neten, megnézzen egy menetrendet stbstb szerintem tökéletesen megfelel, és a jó qwerty miatt mailezésben szinte verhetetlen.
-
iknight
senior tag
Szerintem az android az applehez képepstm ég gyerek cipőben jár. Az iphonera van már igo navigáció és millió program, illetve a kijelzője is nagyobb, és talán minőségre is jobb, ha a kijelző karcállóságát nézzük akkor pedig biztos. Maga a rendszer mindkettő nagyon jó, szoktak rá hivatkozni hogy az android nyílt az apple nem, de szerintem ez átlag júzer szempontjából teljesne mindegy, emrt az apple rendszerre is van mostmár minden amit az ember csak eltud képzelni, és olyan is amit még elképzelni sem tud PLusz szerintem a htc gyengébb minőségű, nagyobb, de kisebb kijelzős teló. a nagyobb alatt értsd vastagabb. Illetve ami még biztoos, hogy az iphone sokkal jobban fogja tartani az árát, ergo valszeg kevesebbet buksz rajta, ha mondjuk fél - 1 év múlva eladod, márha elakarod. Szóval ha hasonló árban tudod beszerenzi őket akkor iphone, ha 50 ezerrel drágább az iphone akkor hero. Illetve még érdemes megnézni szvsz a Samsung i8910hd-t is, mert az is egy nagyon jó teló.
-
iknight
senior tag
válasz picur220 #4548 üzenetére
Én mindenféle telót zsebben hordtam, htc heronál drágábbat is. Az ég világon semmi baja nem lesz tőle, ha nem dobálsz mellé aprót meg kulcsot, semmivel nem rosszabb mint a tokban. Egyáltalán nem igénytelenség. Az övtök meg rohadt kényelmetlen pl az autóban vezetés közben szerintem, ha pedgi egy sima tokba teszed amivel szintén zsebre vágod, akkor pedig jóval nagyobb lesz és szintén kényelmetlenebb a hordása.
-
iknight
senior tag
válasz picur220 #4558 üzenetére
Nekem nem kevés telóm volt, bár sokáig nem használtam egyet sem egy huzamban, de az én véleményem és a tapsaztalatom, hogyha zsebbe teszed és semmit nem teszel mellé, attól sem fog jobban kopni mint egy toktól. Pl az 5800-nak az a műanyag tokja súrolja ki be rakástól, szerintem sokkal inkább tönkreteszi mint ha simán zsebben hordod.
-
iknight
senior tag
válasz Sly Bp. #4563 üzenetére
Jaja, nem is tudom hirtelen melyik telómnál volt, de pl a nem megfelelően kipárnázott tok többet árt mint használ, pl a bele kerülő porszemeket szépen törzsöli a telóhoz... Szóval igazából én csak annak tudnék telefontokot ajánlani, akinek a zsebében nem fér el vagy kényelmetlen a teló az vegyen övtokot. De nekem csak kényelmetlenséget okozott, plusz a tolvajok dolgát is megkönnyíti szerintem.
-
iknight
senior tag
Telefont vennék saját részre újat vagy használtat, 70k körül. Milyet ajánlotok?
HTC nem kell, omnia sem, n-e sorozatos nokia sem, esetleg e75. Ezeken kívül mi az amit érdemes megvenni? Én szvsz samsung i7110 re gondoltam.Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest