Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz realist #21779 üzenetére
Hát ez van manapság 4" körüli mérettel operálnak a csúcskategóriában. amit meg is lehet érteni ha az ember egyszer benevez, egy kezdetben nagynak tűnő készülékre. Akkor utána nem nagyon fog kisebbet venni én is bele estem ebbe a csapdába a DHD-mal
Hope was the right choice, and it always will be.
-
aggleány
addikt
válasz realist #21779 üzenetére
Nagyon szép és kicsi a HTC Wildfire 2, de tényleg nagyon drága. Sajnos úgy van, ahogy a kollégák mondják, egyre nagyobbak lesznek a telefonok. Én sem értem, hogy miért. Az Aria szerintem egy egész jó kis teló, nézd meg a tesztjét.
Noddy:
Azt mondják, hogy a Blade elég jó kis teló, én nem ismerem. Én valószínűleg megpróbálnék beleszorítani valahogy egy Gio-t.
N.E.R.O.:
Ennyiért olyat választasz, amilyet csak akarsz. Nézd meg, hogy melyik szimpatikus, válassz ki egy párat, utána jobban tudunk segíteni.
-
picur220
veterán
válasz realist #21852 üzenetére
Mi az a Wildfire 2? A Wildfire S-re gondolsz?
Szerintem egy hiánypótló mobil lesz a HTC háza táján, ha lemegy az ára 60 alá. Addig nem vagy vele előrébb, mint egy Optimus One-nal vagy Gioval...
Meg az a vicc, hogy a Desire HD olcsóbb, mint a Desire S...
Szerintem a WS jobb lesz, mint az Aria, ha egy árban lesznek, viszont 10k-val nem ér többet annál. Most ugye Legend árban an, ami szintén jobb (szerintem).[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest