Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Öregszem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
őstag
válasz btudos #36826 üzenetére
Persze, hogy iphone. Ha egyszer valóban az legjobb alternatíva azokra, amiket Ő írt.
Lehet, hogy nem lesz tovább supportolva, de nem is kell. Mondjuk itt azért megjegyezném, hogy miért ne lenne? Majdnem ugyan az a vas, mint az iPhone 4-ben.
Az iOS más tészta, mint egy android.
Androidnál azért kell a support, mert sok a hiba, ami azért van, mert mindig új hardverre kell "portolni" az adott verziót.Palika90:
Symbian-t szerintem ne vegyél. Sajnos annak már leáldozóban van. A Nokia is rájött már, és Ő is WP7-ben látja a (nagyobb) jövőt. Ha mindenféleképpen gombok kellenek akkor inkább néz egy BlackBerry-t.[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
premete
veterán
válasz btudos #37736 üzenetére
Nem hát, lemértem Antutuval, sgs2: 5900, atrix 6500 pont, ha már ott volt, galaxy R 5100, galaxy note 6200 pont. Mellette az Atrix hangminősége nagyságrendekkel jobb, tovább bírja az akkuja, jobb a felbontása, és még zsebre is lehet tenni, mert nincs rajta 2 centis gyászkeret körben. Plusz ha valakinek az kell, az atrixot hdmivel rá lehet kötni tv-re/monitorra és lehet linuxot futtatni rajta.
Arról nem is beszélve, hogy a samsung garancia csak addig él, amíg el nem romlik; akkor vagy túláramot adtál neki, vagy eláztattad, a lényeg, hogy fizess még 88000-Áfát az új alaplapért.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
szentkuti11
addikt
válasz btudos #38078 üzenetére
,,Semmi hír nincs arról hogy melyik készülékekre meddig lesz support"
Ez így igaz, de előbb utóbb valahol vissza fogják fogni az első generációs készülékek vásárlóit. Apollo még lehet hogy lesz mindre, de előbb utóbb biztos leáll a frissítésük.
,,Jól össze van az rakva...annak ellenére hogy műanyag, nem recseg-ropog."
Nem kétlem, csak kívülről, meg úgy megfogdosni nem jó érzés.
-
blt.62
őstag
válasz btudos #41645 üzenetére
Hát igen. Nekem jó lenne a Neo-m kijelzője is,csak nem elég a fényerő,és maximumra állítva is nekem sötétebb mint a többi mobilé. Az automatika leszabályozza,és a gyártó valamiért nem engedi hogy az automatikát kikapcsoljuk.
A Xperia S kijelzőjének jobb a fényereje?MegtorloXp
-
agabe
addikt
válasz btudos #44607 üzenetére
amibol 4,valamennyi hasznalhato, mert a tobbit a rendszer foglalja le
(#44604) mateus:
samu ace2 -es esetleg? abban legalabb bovitheto a tarhely, es a ram is tobb kicsit (bar mobilarena tesztnel jobb vetelnek irjak az xperia u-t mert az olcsobb valamivel, de az elonyeit nem igazan szamitjak) A kinezet persze izles kerdese.[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
válasz btudos #46149 üzenetére
de nekem van 2 hotmail fiókom is, amin 25gb/25gb van.
de tökmind1 7gb is elég lenne a zenéknek meg miegymásnak, csak valahogy ezt a stremalés dolgot még ki kell tapasztalnom. Addig sajnos még bizonytalan vagyok melyik telefon legyen, bemegyek T-be és megkérem adják a kezembe mind2 készüléket... ha vásárolni megyek, akkor már csak megengedik hogy nyomkodjam nem?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asztalos klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs