Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz danilla #20298 üzenetére
SGM-re egy voks tőlem!
@Def26: a Nexust azért tartják, tartjuk nagyon jónak, mert a supportja nagyon jó lesz remélhetőleg... tehát support tekintetében inkább a HTC felé "húz", mert azok is kapnak néha-néha egy-egy frissítést, a Samuk talán ritkábban...
[ Szerkesztve ]
-
krisztian112
senior tag
válasz danilla #20317 üzenetére
Mini hol jobb mint az x8? mini-nél egy rottyos 240x320as kijelző van. az meg mi már? 3.2colon? 5éves nokiámnak volt olyan felbontása. x8nak hvga 320x480 3 colon az azért nem mindegy. tesztben is mondták elront mindent ez a kis felbontású kijelzőt. X8 is faszán gyors. 2.1is am meg ha akarsz raksz rá 2.2-t nem nagy cucc. De a gyári 2.1 is gyorsan működik....
Huawei P10 lite
-
picur220
veterán
válasz danilla #20317 üzenetére
Én, amikor spicához voltam szokva és megnéztem, már nagyon zavart a pixelesség... De amint látod, embere válogatja, van, akinek még belefér...
Én Blade-et nem vennék, csak főzött ROMmal jó, elég rossz minőségű műanyagból van, kijelzője szintén műanyag... nem az igazi az...Dhampir: Hát ha a kies nem is, az odin mindenképp
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
-
Mr. Q
tag
válasz danilla #20356 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Én is inkább az Ace felé hajlok, de a C7 olyan szép.
Meg az a fránya video az Ace-nél...Szinte végigolvastam mindkét telefon topicját, mindkettőről annyi rosszat írnak, hogy majdnem elment a kedvem a telefon vásárlástól.
Az a bosszantó, hogy az ember kiad 40-50e Ft-ot (van aki 100-150-et) egy telefonért, és természetesnek veszi, hogy néha lefagy, néha nem, vagy nem azt csinálja, amit akarunk, és megpróbál együtt élni ezekkel a hibákkal. Ha ennyi pénzt kiadok valamiért az működjön úgy, ahogy az elő van írva.
Ez olyan mintha vennénk egy autót, ami néha leáll út közben, és azt mondanánk, hogy nem baj így is jó.Bocsánat egy kicsit eltértem a tárgytól.
Mr. Q
-
Aktív témák
Hirdetés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Formula-1
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó