Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
törölt tag
nem akarok indiszkrét lenni, de azért egy SE flash felülethez képest a legtöbb GUI elég gyorsnak és gördülékenynek fog tűnni (kivéve a touchwiz )
igazából én is annyi pénzből inkább az 5800-t vagy i900-at javasolnék. azért lehet azokat kézzel is kezelni, ha megfelelő kezelőfelületet telepíŧessz rá, csak egy kis törődést igényel a dolog. nagyjából leírták már a két teló pro és kontráit előttem.
sajnos az androidos cuccok még elég drágák, hacsak nem mersz bevállalni valami nevenincs kínai gyártótól valamit, ők kezdenek most nyomulni ilyen téren még.
illetve van 87ezerért 0 perces Xperia, ami nem egy rossz telefon, szerintem nagoyn szép, végülis hardveresen is rendben van, csak le kell cserélni rajta a paneles GUI-t, mert az lassú és nehézkes.
szerintem olvasgass utána miket lehet kezdeni például a windows mobile-lal, hátha megjön a kedved hozzá: [link]. symbian alatt ezt nem lehet megtenni, ott legfeljebb témákat tudsz ráhúzni az alap GUI-ra.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest