Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz RaPiDsHaRe #16454 üzenetére
bal felső sarok: kereső. Ki van tárgyalva nálam pl. lassította elég rendesen, ezért megváltam tőle.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
blattida
nagyúr
válasz RaPiDsHaRe #21236 üzenetére
E kettő mellé teljesen fölösleges.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz RaPiDsHaRe #21238 üzenetére
A KIS mellett ne legyen aktív a counterspy állandó védelme, mert összeakadnak. Az SD-t szedd le, nincs rá szükség.
Az a2 maradhat, második vonalnak, ellenőrzésre, de a fals riasztásai miatt figyelni kell rá.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz RaPiDsHaRe #21243 üzenetére
Megy, főleg a legújabb patch-el.
Ugyanannyit kell elérnie xp-n is.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz RaPiDsHaRe #21247 üzenetére
Miért? 310/340 az eredmény, ami nem rossz.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Lacpac
őstag
válasz RaPiDsHaRe #21251 üzenetére
Az a titka, hogy telepítéskor nem szabad azt választani, hogy megbízol a KIS-ben, és rábízod a döntést a szabályok létrehozásában.
Nálam ilyen:
Link[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz RaPiDsHaRe #21780 üzenetére
Ezért kell olyat választani aminek nincs aktív védelme...Malwarebytes Anti-Malware és az a-squared Free. Szte a legjobbak között vannak és havonta elég őket frissíteni, majd átnézni velük a rendszert...
Gorneck#1239
-
blattida
nagyúr
válasz RaPiDsHaRe #21780 üzenetére
Ezek szerint nem egy hozzáértő. Akkor mbam, sas, esetleg a2...
nahh...megválaszolva... lassú voltam...
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz RaPiDsHaRe #24383 üzenetére
Üdv!
Az eset smart security vírusokra specializálódott, de ettől függetlenül az adatbázisa tartalmaz kémprogramokat is, de messze nem annyit mint egy erre specializálódott program! Mivel vannak ingyenes alternatívák kémprogramok keresésére / eltávolítására, ezért szerintem rakhatsz mellé egy Malwarebytes' Anti-Malware -t vagy esetleg a-squared Free -t! Az utóbbinak nagyobb az adatbázisa, viszont a fals riasztása is több! Elég hetente, kéthetente frissíteni őket, majd az új adatbázissal ellenőrizni a gépet!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz RaPiDsHaRe #24385 üzenetére
Jól mondod, nincs aktív védelme egyiknek sem (legalábbis amiket linkeltem, ugyanis free verziók)! De nem is kell, elég a vírusirtó rezidens védelme, viszont időnként frissíteni és futtatni kell malwarebytes-el is egy tesztet!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz RaPiDsHaRe #24391 üzenetére
Nincs mit!
PandaCloud -ot nem ismerem, szóval arról nem tudok mit mondani!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
polonic
félisten
A panda cloudnak nem biztos, hogy tetszenek más antivírus programok. Erre figyelmeztet is telepítéskor.
-
amadeus11
senior tag
Én most takarítottam le a gépemről a Panda Cloud -ot . Sokáig nem volt rajtra az biztos
Ha 100 trójai lett volna a gépemen akkor is gyorsabb lett volna , mint a Pandával . Az alkalmazások alig akartak elindulni , netezés bűn lassú . Panda Cloud a kukában landolt .
There is a star
-
BigManus
addikt
válasz RaPiDsHaRe #48817 üzenetére
Helló!
NOD32.
De a Microsoft Security Essentials sem rossz, és ingyenes.[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
BigManus
addikt
válasz RaPiDsHaRe #48825 üzenetére
Ha úgy van ahogy írod és lényegében dos-os programok futnak akkor elvileg elegendő.
De ha több gépre teszitek, nagyban függ ki mit művel a gépen.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
BigManus
addikt
válasz RaPiDsHaRe #48828 üzenetére
Akkor teljesen mindegy mit teszel fel, szét fogják fertőzni...
Hálózatba vannak kötve a gépek? Esetleg dedikált hálózat?Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
BigManus
addikt
válasz RaPiDsHaRe #48832 üzenetére
Küldtem privát üzenetet.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest