Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz cOxeR #239819 üzenetére
+1, sosem szeretem, plane ha savot szeretnek valtani es kihasznalnam, hogy gyorsabban indulok mint a mellettem levo.
Mas: Balatoni benzinhelyzet: tegnap Balatonalmadi-Fuzfo-Siofok-Szantod-Balatonfured vonalon az utbaeso kutakon altalaban az utra logott a sor, benzin/dizel latszolag volt.
-
diegho
nagyúr
Én pár hete körforgalomba haladtam, hallottam, hogy jön egy robogó mögöttem, de nem láttam a tükörben, indexeltem kifelé, erre balról! a kikanyarodás pillanatában elmegy mellettem 10cm-re a robogós hülyegyerek úgy, hogy majdnem el is esik a járdaszigetben. Észlelte, hogy ez necces volt, intett is, hogy bocsi... ha elesik, tuti átmegyek rajta (és lehet vissza is tolatok megnézni...) azt hittem, hogy egy ilyen után azért visszavesz, de nem, köv lámpánál már ment is be jobbról a sor elé és úgy áthúzott 3 piroson, mintha ez lenne a normális közlekedési forma.
-
macilaci78
nagyúr
Amíg a zöld rendszámosok 90%-a mamlasz az álló rajtban, kivéve a car sharing-esek, addig nincs mit megszokni.
Nem szoktam pole poziba menni, ha nincs forgalom, mert alattam nem úgy gyorsul a gép. 2-3 autónál nem is szoktam előre menni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tegnap front volt szerintem. Elég furán viselkedtek a közlekedésben résztvevők.
Elém majdnem egy bicajos csalinkázott be a 0. km kőnél. Úgy gondolta bicajsáv helyett az autóknál teker persze nem nézett hátra. Szerintem 5 cm múlt a dolog.
És igen, én is kb ezt látom a motoros futároknál: előre nyomulnak aztán 0.1 literes fogyi mellett gyorsítanak 30-ig.⭐ Stella
-
shootme2
aktív tag
Nem reprezentatív felmérésem alapján 10 eautósból 11 mozgó forgalmi akadályként közlekedik hatótáv növelési célzattal. A hybridek még pont ne induljon be a robbanó játékáról nem is beszélve... Nekem csak egy játékmotorom van (gs500) de még ezzel is normálisan elindulva mire a mögöttem levő kettesbe teszi az autót én 50 méterrel arrébb vagyok. A fentiek alapján számítanál rá hogy bárkit is feltartasz? Te a kivétel vagy akire nincsenek felkészülve azért néznek olyan furán mert ilyet még nem láttak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik