Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz Doki42 #94468 üzenetére
Talán ez az az opció, ami többet árt, mint használ. S lehet erre rájöttek a gyártók is. Ebből nem szeretnék vitát, akinek erre van ingerenciája, használja.
Viszont egy 6-8 éves tévé "okos" tudását ha megnézzük, sehol nincs a maiakhoz képest. A kevés funkcióra persze hogy lehet néhány szolgáltatásra dedikált gombot rakni. De gondoljunk bele, ha ez lenne a távirányítón külön gombként, akkor olyanoknak nem jutna hely, ami éppen az új szolgáltatások elérését teszi lehetővé, amit lehet többen használnak. Vagy ha minden szolgáltatásra gombot raknának, két oldalasnak kellene lennie a távirányítónak. Vagy nagyon nagynak.
Ebből a szempontból az LG-re szerintem nem lehet panasz, nézzétek meg a Samsung okos távirányítóját, vagy 10 kezelőopció van rajta. Na azon még a csatorna számmal történő előhívása is kihívás.codec project
-
Tomasz72
aktív tag
-
Busaboy
aktív tag
válasz Doki42 #95475 üzenetére
Erre mit mondhatnèk? Leírtam a tapsztalatom, nekem ezt produkálta. Szoftver az szoftver, sose tudod melyik folyamat ütközik hibába a háttèrben ès produkál ilyet. Ha èrdekes, ha nem.
Pl, a Mobil tv funkciót ki kellett kapcsolnom, mert nem tudtam kikapcsolni a tv-t. Folyamatosan visszakapcsolt, 5-10mp után. Elemeket is kivettem a távirányítóból ès akkor is. Mióta kikapcsoltam nincs ilyen. Gondolom èrdekes, hogy ez másnál nem törtènik meg, vagy csak szimplán nem írja be ide.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Tices
csendes tag
válasz Doki42 #95548 üzenetére
Köszi, azt benéztem, mert az 50-es VA paneles, az 55 az IPS.
A betekintési szög mennyire zavaró? kb. milyen szögtől zavaró a láthatóság?
Az MM-ben kértem, hogy mutassanak már VA vs. IPS panellel szerelt tv-ket, hogy össze tudjam hasonlítani, majd 4 emberen keresztülmenve azt a választ kaptam, hogy már minden IPS paneles, nincs VA panellel szerelt TV 2019-ben. (Szeged, MM) Nem vitatkoztam.Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS