Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móncsa
aktív tag
Megvettem az LG 60UJ634V-tv-t .
1 hétig nagy volt 1 hétig pont jó volt 1 hétig kicsi volt most meg már qrva kicsi 3m-ről kell vennem egy 75 colosat mert félek hogy a 70colos is kicsi lesz. -
Móncsa
aktív tag
válasz nünüke1975 #93254 üzenetére
Átmenő csavarral a túloldalon laposvassal megpántolva
[ Szerkesztve ]
-
Móncsa
aktív tag
Megjött az 1090ft-os színes távirányítós LED szalag futárral 2100ft-ba van.
Felragasztottam a tv hátuljára körbe ,most aztán van ám Ambilight amilyent akarok -
Móncsa
aktív tag
Körberagasztottam a tv hátuljára a saját öntapadós ragasztójával középről a talptól indultam a maradék 50 cm-t meg középen srégen ragasztottam fel kb 10 perc alatt megvolt remélem fenn is marad ha nem akkor vagy szig szalaggal vagy átlátszos ragasztóval felragasztom vagy csinálok egy keretet 1x1 cm -es takaró lécből középen függőlegesen két merevítővel ezt a két merevítőt felcsavarozom a fali tartó csavarjaihoz és erre a fakeretre gyors kötözővel felkötözöm a LED szalagot .
Én nem akartam elvágni , szerintem jó lett, állíthatod a színeket és azok erősségét is ennyi pénzt megér , ha nem tetszik beteszed a hálóba a szekrény tetejére hangulat világításnak[ Szerkesztve ]
-
Móncsa
aktív tag
Beharangozták hogy ezentúl 4K-s lesz a Barátok közt - eddig se néztem ezután se fogom nézni de most kíváncsi lettem hogy ez, hogy fog mutatni a 4K tv-n- nos szerintem rosszabb most a képminősége mint amilyen előtte volt.
-
Móncsa
aktív tag
válasz kakuk.tamas #94038 üzenetére
Láttam a riportot ,nos az pont nem arról szólt hogy a munkást nem fizetik meg , hanem annyi a munka, hogy csak az nem dolgozik aki nem is akar , valamint arról hogy a mai fiatalok nem akarnak az építőiparban dolgozni , valamint nem lehet találni rendes segédmunkást sem.
-
Móncsa
aktív tag
Sziasztok! 82 vagy 86 colos LG tv-t vett valaki mostanában a közületek? 60colos helyett kellene egy nagyobb ,hogy jobban lással Marquez motorozását.
-
Móncsa
aktív tag
Sziasztok! 82 vagy 86 colos LG tv-t vett valaki mostanában a közületek? 60colos helyett kellene egy nagyobb ,hogy jobban lással Marquez motorozását.
-
Móncsa
aktív tag
LG 60UJ634V tv-te milyen hangcuccot---50 000ft-ig--- lehetne a legegyszerűbben rákötni.
-
Móncsa
aktív tag
Találtam egy LG SP7 hangcuccot --- ez jó cucc lehet ?--- de nincs rajta optikai bemenet csak HDMI akkor hogyan kell ezt összekötni egy LG60UJ634V tv-vel
-
Móncsa
aktív tag
LG 60UJ634V tv-n Netflix film nézésekor hogyan lehetne eltüntetni az alul felül megjelenő fekete sávot?
-
Móncsa
aktív tag
Sziasztok!
Vettem Strong dual band gigabit 1200 routert de az LG60UJ634V tv csak a 2.4 GHz WIFI-hez csatlakozik az 5 GHz-hez nem csatlakozik. A tv nem tudja az 5GHz-t ? -
Móncsa
aktív tag
LG UJ634V t-n nem jön be se a videa.hu oldal se a youtube oldal sem viszont a Netflix filmek simán mennek . Wifi-vel kapcsolódik a routerhez.Mi lehet a gond.
-
Móncsa
aktív tag
válasz kisaladdin69 #111390 üzenetére
Ez van ez egy ilyen ország itt semmi sem úgy működik ahogy kellene . Minél többet élsz itt annál jobban megszokod. Haldokló nyugaton na ott látod nincsenek ilyen gondok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest