Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
piqla
őstag
valamelyik ph-s leany ma (most mar tegnap) irta, hogy de jo a segge neki, es masok is megerositettek ebben.
na. mutassatok nekem azt a jo segget talan kypre volt az?
[Szerkesztve]Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
jo hat annyira nem emeszt a vagy a feneked irant, ha nem hat nem.
igy van, ott vannak jo nocikekSzereted az állatokat?
-
lorcsi
veterán
na csajok :
Bővebben: link
bár pont a képük nem látszik...eladó: vadi új soundcore motion+
-
kypre
tag
A szállító-s pasi
Jason Statham
Bővebben: linkTiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
tildy
nagyúr
-
ipgirl
tag
nemsokára visszatérek, és nézelődöm
már úgy várom''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
tildy
nagyúr
válasz Boxer001 #2961 üzenetére
Dehogyis Csak nem befeszítős Látszódjon oké, de ez már túlzás!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Na megint egy kép Noah Wyleról:
Imádom a ''kölyökképű'' pasikat"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
csak a ser az oka, semmi más. pedig gyúrok rá rendesen, vízszintes pozícióban
de a sör erősebb. egyébként nem vagyok fázós, itt bnőm kabátban volt, én meg pólóban és papucsban
ja, és a kispacsker 46os
[Szerkesztve]The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Batman2
őstag
Hát ez lassan átmegy a fényképes társkeresőbe, legalábbis az urak részéről
Üdv.:Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979
-
tildy
nagyúr
válasz Boxer001 #2970 üzenetére
-------------------------------------------------------------------------------------
Nolf: bár nem vagy az esetem, de azért jól nézel ki Aranyos a papucs a lábadon. Nehogy felfázz miatta!"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
köszönöm
hastájéki domborulataim a férfiasság szimbólumai, sok lánynak nem hogy nem zavaró, kifejezetten tetszik is, szerencsére ilyet fogtam ki
a papucs meg jó szokásom, amikor lehet, abban slattyogok. a képen épp nem olyan idő volt, de mikor elindultunk akkor még igen...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Boxer001
veterán
Íme egy ismerősöm
Bővebben: link -
NoLF
veterán
válasz Vangelis #2979 üzenetére
hát azért annyira nem vészes a helyzet, 98ból 8 kilát ledobnék olyan lennék mint amilyennek lennem kell (megjegyzem voltam már ehhez a magassághoz (190 cm) 75 kiló is, akkor olyan voltam mint egy ropi )
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
zsiga667
addikt
Ugye mostanában az a trendy, hogy minden PH!-s belinkelgeti magát ebbe a topicba. Én is erősen gondolkodtam hogy berakok egy viszonylag friss képet magamról, de aztán letettem róla. Aki kíváncsi rám, csak csapja fel a lexikont a sznob, idióta vagy szociopata szavak bármelyikénél...
-
ipgirl
tag
válasz katavagyok #2988 üzenetére
úgyvan!
...kell a bíztatás!!''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
kypre
tag
nincsen esze, és színésznek is rossz, szóval kizárólag ezstétikai élményként rakom fel....ide...
Jean-Claude Van Damme
Bővebben: linkTiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
Manitou
veterán
Csináltam már egy képet magamról , de akkora arcom van hogy nem fért bele a kamerába
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest