Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baboon
senior tag
Jól van akkor a lényeg nem változott azóta
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Baboon
senior tag
-
kypre
tag
válasz burgatshow #3247 üzenetére
háát, tényleg dög fáradtnak látszol.
De akkor egy kis, ígért jellemzés: az arcod, kedves, a szemed barátságos, a vonásaid finomak. Az első képen valóban helyesebbnek tűnsz, de a második valóságosabb, nem olyan ''beállított''. Szóval, szerintem, mind a két kép jó, és egy kedves fiú van rajtuk, így első blikkre, mert hát ismerni, ugye, nem ismerlek.Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
Sátánné
tag
Először is szeretném felhívni a figyelmed a smile-okra.
Másodszor pedig ha már megtiszteltek annyival a tagok hogy növelték az általam nyitott topikban a hsz-ek számát, és raktak képet is, akkor érdemelnek legalább egy választ, és mivel engem a párommal senki nem fikázott le (legalábbis nyilvánosan), ezért én miért tegyem ezt másokkal?!
De ha ennyire zavar akkor nem bókolok többet! Majd csak itthon a páromnak!''Ha világot akarsz látni vegyél, egy atlaszt!'':)
-
ipgirl
tag
igazán jó lenne, ha ez is úgy pörögne, mint a legszebb nők topic....
''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
Joco
aktív tag
válasz Boxer001 #3261 üzenetére
Ne tedd az ér(t)etlent!
Villantsd a mellyed, tudjuk milyen kis exhibicionista vagy, úgyhogy ne kéresd Magad!''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
-
ipgirl
tag
gyávák
-
Boxer001
veterán
válasz .:Kristian:. #3266 üzenetére
Többség...ez jó.
Eleget látták már a pofám, szal hajrá nektek!
A hírdetésem feladásáért jöttem ide, terjesszétek! -
lorcsi
veterán
Csajok háttérképnek :
[link]eladó: vadi új soundcore motion+
-
tildy
nagyúr
[link]
[link]
[link]
[link]
------------------------------------------------------------------------------------------------
[link]
[link]
[link]
---------------------------------------------------------------------------------
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
-
Calibos
addikt
Lányok!
ne álmodozzatok mááá!
Pasijaitok/ Apjuk/ Uratok meg minek vannak? Csak úgy unaloműzésre? -
ipgirl
tag
up
-
BITBOYS
addikt
Pfee...
[link] -
ipgirl
tag
up
-
Kokkantas
senior tag
Most komolyan azt szeretnétek.hogy belinkeljem az egyik képemet????
-
-
kypre
tag
válasz Calibos #3280 üzenetére
Nem csak unaloműzőnek. Ami szép az szép, és ha összehasonlítjuk az itt található képeket, a Legjobb nő-s topik képeivel, akkor azt hiszem, a mi szemérmességünk, már már bályos, azokhoz a képekhez képest.
Szóva, sem nem álmodozás, sem nem mentális megcsalása kedveseinknek, pusztán esztétikai élménymegosztása egymással...Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
Fooler89
őstag
Helloztok!
Még nem volt idő végig olvasni a topicot de ha van valamilyen lista ahol össze vannak gyűjtve a legjobbképűbb pasik akkor szeretnék rá jelentkezni! -
lorcsi
veterán
Leugtottam a tengerpartra: [link]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
ipgirl
tag
-
boszizsu
tag
Igaz, hogy még csak hat éves, de azért a legjobb!
[link]Jó, ha ezzel számol, ki belép a körbe: lesz kölyök-órjásból komoly felnőtt törpe.
-
Palkó
tag
Nem értem, mi a francnak kell rólam külön topicot nyitni......?
Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest