Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabi.tamas
csendes tag
3 próbálkozás egy Pulsefire vagy Nottingam Ezreal-ért:
1 Queen Ashe
2 Frejlord Ashe
3 Dark Crystal Ryze -
tabi.tamas
csendes tag
Mai déli hír:
A Riot bejelentette, hogy a profi League of Legends játékosok nem streamelhetik a konkurencia játékait, mert banolják őket.
[link] -
tabi.tamas
csendes tag
Tiszteletem!
Egy kérdés: Az elmúlt másfél héten miért kapok normálban (lvl 27-ként) Silveres ellenfeleket?
Azt tudom hogy elméletileg az MMR nagy beleszólással van a dologba, illetve közre játszik, hogy haverom supportként sok killhez segített hozzá, amikor ADC-ztem. Mid-en pedig sokszor tudtam nyerni Swain-el.
Mégis a tudásom megsem közelíti azokét, akik Bronze I - II vagy Silver V - I -ben játszanak vagy több mint 400 Win-el rendelkeznek. Jó lenne megérteni.
Nem haragszom én a Riot-ra, csak kicsit fusztráló, pláne hogy az én bénaságom miatt veszít a csapatom.Köszönöm szépen a válaszokat
-
tabi.tamas
csendes tag
Sokszor játszom premade-ben ismerőssel. Ő nem rég lett lvl 30 és jogos, mert azóta kapunk erős ellenfeleket. Mindenesetre furcsa, hogy lvl 29-nél még olyan emberekkel dobott össze, akiket megtudtunk verni minden gond nélkül. Lvl 30-nál meg erős ellenfeleket ad
Minden esetre ha egyedül játszom, akkor is gyakran látom lolnexus-on hogy nálam jóval tapasztaltabb játékosokkal tesz össze. Legutóbb Gold-os Katarina vert el mid-en, nagyon csúnyán. Hiába mondogattam hogy Gold-os Katarina ellen 0 esélyem van, de azért kaptam a Reportot.
Amúgy EUW főleg, ritka hogy EUNE-n játszom. Mindkettőn Athame89 a nevem.
Minden esetre érdekes még hogy EUNE-n elértem a 30-at majd 10 promo mecs végén Silver kettőbe tett S3-ban. EUW-n pedig 10. szinttől olyan játékosokkal játszom, akik nagyon jól játszanak. Lvl 20-ig simán lepipáltak. Nem vagyok jó játékos, de vicces hogy EUNE Silver II, EUW-n meg S3-ban Bronze-os játékosok most lepipálnak.
-
tabi.tamas
csendes tag
Csak egy röpke gondoltat Silver V-ből a béna adc-khez.
Mivel én legtöbbször a béna adc-t játszom, így meglátásom szerint a probléma ott van hogy nagyon nehéz saját magad megvédeni az assasin típusú karakterek ellen. Erre általában rátesz egy lapáttal az a tény is, hogy az adc kapja a fókuszt, a csapattársak pedig még véletlenül sem próbálnak megmenteni.
Gyakorlatilag teamfight alatt vagy miután a bot turret bedőlt simán egyedül hagy a support. Ilyenkor esik meg az, hogy én farmolnék, de az ellenség becsapdáz. Ha a többiekkel mozgok, akkor meg elviszik a farmot
Ezek után late game-re nem lesz semmi sebzésem és ennyi... Az adc-k nagymértékben rá vannak szorulva a team segítségére. Ha a team nem segít, utána vagy nagyon jól kell játszani, vagy nem érsz semmit. -
tabi.tamas
csendes tag
-
tabi.tamas
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek jó tanácsa hogy hogyan is tudnék kijutni Silverből?
A helyzet az hogy általában egy-egy meccs alatt ha nem is teljesítek rosszul, akkor sem sikerül lecarryznem a meccset. Mivel a csapattársak úgy játszanak ahogy, engem jobban érdekelne hogy mivel tudok jobban fejlődni...
Általában ADC -t játszom, itt is vagyok a legjobb.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest