Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
1. www.divx.com <- leszeded a legújabb divx creator-t, fölrakod
2. a winfast pvr-ben: settings-> capture profile setting -> hozzáadsz új profilt, ebben kiválasztod a divx-et (nem a compressor-t, hanem a másik divx-es bejegyzést), utána a felbontást 388*288 pal-ra, majd a hangot mpeg layer 3-ra
3. modify gomb, majd ok
4. kiválaszod az előbb létrehozott profilt a capture format profile-ben
Ennyi.Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
user12
őstag
válasz #65675776 #256 üzenetére
Akkor ezek szerint már van végleges változata is....amit én próbáltam az a dvb-s kártya tartozéka volt, valami béta cucc. Naja, kipróbáltam 720-ban tömöríteni, de akkor már szaggatott a kép, meg eléggé pixeles is volt, úgyhogy nagykeservesen kikisérletezni, hogy 388-as felbontás, meg HD profil a divx-ben. Most még teljes képernyőn (1152*1024) is jó minőséget produkál szaggatás nélkül, valósidőben tömörítve. Ez az én receptem
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
-
user12
őstag
Én eljátszottam ugyanezt, (bár én a TV-vel) és a megoldás végtelenül egyszerű volt - visszagondolva - esetemben. Nálam a koax kábelhez közeli 220-as kábel odébbhelyezése (egész pontosan az asztal másik szélén vezettem el a 220-at, másik szélén a koaxot) oldotta meg a fönt vázolt jelenséget.
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest